Više od 20.000 Hrvata nasjelo je na novu prevaru na Facebooku

Autor: Poslovni.hr , 18. prosinac 2023. u 09:08
FOTO: REUTERS/David 'Dee' Delgado

Iz samog naziva već se vidi kako se radi o lažnoj stranici, no brojni korisnici nasjeli su na ovu prevaru te pratili pravila igre kako bi osvojili automobil.

‘Kia-Hrvastka’, Facebook stranica koja se predstavlja kao službeni profil popularne marke automobila, podijelila je prije dva dana lažnu nagradnu igru, najavljujući kako će donirati čak 70 novih Kia automobila. Iz samog naziva već se vidi kako se radi o lažnoj stranici, no brojni korisnici nasjeli su na ovu prevaru te pratili pravila igre kako bi osvojili automobil.

”Povodom Božića 2023. godine, naša tvrtka KIA, odlučila je donirati 70 novih KIA automobila. Želimo da danas imate sve svoje automobile u dobrom stanju. Stoga ćemo ga nasumično poslati ljudima koji komentiraju. “Sretan Božić” od pobjednika. Učini to sada i sretno”, objavljeno je, na što je čak 23 tisuće korisnika komentiralo, a brojni su i na nagovor stranice podijelili objavu.

– Molimo podijelite naše objave na svom profilu i slobodno se registrirajte kako biste potvrdili svoje sudjelovanje (gumb Registriraj se na vrhu ove stranice). Ako prođete registraciju/verifikaciju, ponovno ćemo vas kontaktirati za dostavu. Sretno – napisali su.

Sa službene stranice Kia Hrvatska nisu se oglasili, piše Večernji list.

FOTO: Facebook

 

Komentirajte prvi

New Report

Close