VIDEO: U ožujku u Areni prvi međunarodni sajam pustolovnog turizma

Autor: Marija Crnjak , 09. prosinac 2015. u 12:31
Foto: YouTube

International Adventure Expo okupit će pružatelje usluga pustolovnog turizma, turističke agencije i turoperatore iz Europe i SAD-a.

Prvi međunarodni sajam pustolovnog turizma International Adventure Expo održat će se od 11. do 13. ožujka u zagrebačkoj Areni u organizaciji tvrtke Jadranski skiperi, prvi B2B međunarodni sajam pustolovnog turizma. Kako ističu organizatori, riječ je o prvom takvom događanju na području Europe koje za cilj ima okupiti pružatelje usluga pustolovnog turizma, turističke agencije i turoperatore iz Europe i SAD-a, a sajam se održava istodobno kad i 4. sajam čartera International Charter Expo.

Uz brojne B2B sastanke, za vrijeme sajma održat će se i brojne radionice i konferencije čije su središnje teme povećanje prodaje i usavršavanje marketinških sposobnosti, a konferencije će voditi poznati stručnjaci iz prodaje i marketinga (Mauel Martin Esparza, Ilija Brajković, Velimir Srića, Asjla Lajtman i broj drugi). Također, svi sudionici International Adventure Expo mogu posjetiti International Charter Expo, kao i sve konferencije i radionice na sajmu.

International Adventure Expo organizira tvrtka Jadranski skiperi u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom.

"Kroz ovu suradnju u protekle tri godine uspješno je organiziran poslovni nautički sajam "International Charter Expo", koji danas predstavlja najveće svjetsko okupljalište poslovnih subjekata u nautici. Jedan od pokazatelja uspješnosti sajma je taj da su svi štandovi na nautičkom sajmu rasprodani tri mjeseca prije sajma", ističu organizatori te pozivaju na suradnju sve zainteresirane sudionike sajma ove brzorastuće turističke niše.

Komentari (1)
Pogledajte sve

ADVENTURE …turizma…..krenuli sa skiperima…iako, jedrenje ..je pustolovno? To je posao.
Pripremiš brod- sačekaš turiste, smjestiš ih , i kreneš po ruti – koju žele ili dogovore.
Ako je bura ili jugo..ostaneš u marini…ako ne…ideš na jedra ili motor..
Tu ne vidim nikakvu srž pustolovine..

Jedan lijepi adrenalinski park upravo sam neki dan usput pogledala, ovdje kod nas….
Čovjek je sam pripitomio šumu, izgradio nastambe, organizirao smještaj….za sad je to paint -ball..
uz razne adrenalinske naprave…uzbudljivo., originalno.

A dan skipera., nek se zove drukčije.

New Report

Close