Vesna Pusić ne dopušta povratak Čačića u HNS

Autor: Poslovni.hr , 08. siječanj 2014. u 12:33
Radimir Čačić; Photo: Marko Jurinec/PIXSELL

Radimir Čačić trenutačno služi zatvorsku kaznu, a navodno priprema povratak u politiku, točnije svoju bivšu stranku, HNS.

Vesna Pusić izjavila je da Radimir Čačić, bivši predsjednik HNS-a, više nikad neće biti u HNS-u i Vladi. Predsjednica stranke je izjavila kako Radimir Čačić više nikad neće biti na vodećoj funkciji HNS-a, što je i stav cijele stranke, prenosi Jutarnji.hr

Podsjetimo, Radimir Čačić  trenutačno služi zatvorsku kaznu te navodno priprema povratak u politiku, točnije svoju bivšu stranku, HNS. Vesna Pusić je stav stranke o povratku Čačića komentirala: “To je apsolutno stav stranke. HNS se dugo oporavljao i ne možemo dopustiti bilo kakvo novo, uvijek iz istih izvora poduzimano, podrivanje stabilnosti stranke, nikakvo neautorizirano razgovaranje okolo s različitim akterima koji nisu naši partneri. Ljudi u stranci imali su mnogo strpljenja, možda i previše, ali to rovarenje, stalno slanje različitih zbunjujućih signala, čak i prije nego se odslužila kazna, to više nećemo trpjeti”.

Također je dodala kako trenutačno nema kontakta s Čačićem, koji je još uvijek predsjednik regionalnog saveza HNS-a. Treba i spomenuti da se očekuje sastanak Kukuriku-koalicije nakon pune dvije godine u Kastvu. Na sastanku će se raspraviti međusobni odnosi koalicijskih partnera te definirati strategijski plan za ostatak mandata koalicije.    

Komentirajte prvi

New Report

Close