Velesajam počinje s događajima, čeka odluku o Interliberu

Autor: Darko Bičak , 16. rujan 2021. u 22:00
Stožer omogućio obavljanje poslovnih sajmova i aktivnosti u zatvorenim prostorima/MATIJA HABLJAK/PIXSELL

Prema neslužbenim najavama s njihova weba, ove godine će se održati sajmovi Inova, Art Fair, CroAgro te Sajam Hrane i zdravog življenja.

Nakon što je u utorak na sjednici Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske donesena Odluka o ukidanju zabrane rada poslovnim sajmovima i događanjima u zatvorenim prostorima, a koja je stupila na snagu jučer, kojom je napokon prekinuta 18-mjesečna zabrana rada ove djelatnosti, na Zagrebačkom velesajmu su najavili da će narednih dana objaviti raspored sajamskih priredba do kraja godine.

“Nastavno na donesenu Odluku, u narednim danima bit će objavljeni finalni termini za sajamske projekte Zagrebačkog velesajma do kraja 2021. godine. U svrhu sigurnog održavanja sajmova i zaštite zdravlja svih sudionika, Zagrebački velesajam pripremio je organizaciju projekata u Covid-19 okviru koji je trenutačno na snazi, uključivo primjenu preporuka svih sigurnosnih i zdravstvenih mjere prema uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite i Stožera civilne zaštite Grada Zagreba te Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo”, objavili su iz Velesajma.

Prema neslužbenim najavama s njihova weba, ove godine će se održati sajmovi Inova, Art Fair, CroAgro te Sajam Hrane i zdravog življenja.

Najavljeno je da je spreman i Interliber, no detalji o tome najpopularnijem i najposjećenijem sajmu ZV-a će se znati uskoro.

Komentirajte prvi

New Report

Close