FOTO: Već nakon tri mjeseca rada ušli u svjetsku elitu

Autor: Saša Paparella , 19. studeni 2019. u 07:45
San Canzian Village&Hotel, kojem je direktor Zoran Užar, ima 5 zvjezdica, a u sklopu njega je i restoran Noel

U Mužolinima Donjim, selu od tri stanovnika, hotel spaja kulturu, modernu umjetnost i lokalni utjecaj dizajna; ima 24 sobe i apartmana.

Luksuzni boutique hotel San Canzian, koji je ovoga ljeta otvoren u srednjovjekovnom istarskom selu Mužolini Donji u blizini Buja, radi tek tri mjeseca, a već je postao član grupacije Small Luxury Hotels.

San Canzian je prvi hotel u Istri koji je zadovoljio izuzetno stroge kriterije ove globalne grupacije, u kojoj je sad ukupno šest hrvatskih hotela. U čitavom je svijetu samo 520 hotela u 80 zemalja dio Small Luxury Hotelsa, a svake godine izlazi i katalog u kojem će se odsad nalaziti i istarski San Canzian. "Izuzetno smo ponosni što smo upravo mi prvi u Istri zadovoljili kriterije za pristupanje udruženju najboljih malih hotelijera u svijetu. Za nas je ovo priznanje za dosad uloženu energiju, ali i poticaj da nastavimo raditi na poboljšanju usluge i sadržaja", rekao je Zoran Užar, direktor hotela San Canzian.

 

520 hotela

u svijetu u grupaciji najboljih malih hotela – 6 su iz RH

Imaju i najboljeg barmena
San Canzian Village&Hotel smjestio se u istarskom selu sa samo tri stanovnika. Jedinstveni koncept spaja kulturu, modernu umjetnost i lokalni utjecaj dizajna te gostima nudi individualni pristup i vrhunsku uslugu hotela s pet zvjezdica. San Canzian raspolaže s 24 sobe i apartmana.

U sklopu hotela nalazi se i vrhunski fine dining restoran Noel Buje, već dobro poznat u Zagrebu po prestižnoj Michelinovoj zvjezdici. U sklopu restorana gosti mogu pronaći jedan od najboljih vinskih podruma u Hrvatskoj s više od 600 pojedinačnih etiketa, a za ljubitelje koktela barmeni će kreirati piće s jedinstvenim potpisom Karla Ferenčaka- najboljeg barmena u Hrvatskoj 2018. godine. 

Jedinstvenost i izvrsnost 
Njegove tehnike i njegovi domaći, ručno rađeni sirupi, liker i biteri zaslužni su za vrhunsku kvalitetu i autentične okuse tijekom cijele godine. 

Nagrađivana Small Luxury Hotels of The World grupacija povezuje male neovisne hotele s jedinstvenom energijom, koji aktivno rade na poboljšanju usluge i kvalitete iz dana u dan kako bi se izdvojili od drugih. Grupacija od svojih članova zahtijeva da ispune visoke standarde kvalitete. Svaki od hotela iz grupacije jedinstven je, a svima je zajednička izvrsnost, kažu u San Canzianu.

Komentirajte prvi

New Report

Close