Valamarov brend Places od iduće sezone i u Austriji

Autor: Marija Crnjak , 02. ožujak 2023. u 07:00
Valamar Riviera je u 2022. ostvarila poslovne prihode od 325 milijuna eura/PD

Nakon ski sezone Marietta ide u renoviranje u Places, i sljedeće godine Valamar preuzima upravljanje.

Valamar je u srijedu najavio nova ulaganja u svoje poslovanje u Austriji, što uključuje investicije u hotelu Valamar Obertauern, repozicioniranje hotela Marietta u Places Hotel by Valamar, kao i daljnje investicije u hotel Valamar Collection Kesselspitze.

Naime, jučer je potpisan novi ugovor o upravljanju s društvom Valamar Marietta, objektom koji je u vlasništvu Valamara od 2021. godine, no ove zime još je u najmu. Nakon ski sezone Marietta ide u renoviranje u Places, i sljedeće godine Valamar preuzima upravljanje.

Inače, Valamar Riviera je u 2022. ostvarila poslovne prihode od 325 milijuna eura, odnosno 11% više u odnosu na predkriznu 2019. Ostvarena operativna dobit iznosi 103 milijuna eura, čime je ostvaren potpuni oporavak poslovanja na predkriznu razinu, ističe se u objavi najveće hrvatske turističke kompanije.

“Ove godine uložit ćemo 58 milijuna eura u podizanje kvalitete hotela i ljetovališta, 20 milijuna eura u povećanje primanja djelatnika te će se realizirati niz projekata ulaganja u destinacije i održivo poslovanje. Bez obzira na daljnje inflatorne pritiske i geopolitičke napetosti vidimo pozitivne učinke uvođenja eura i ulaska Hrvatske u Schengen”, izjavio je Željko Kukurin, predsjednik Uprave Valamar Riviere.

Komentirajte prvi

New Report

Close