Upozorenje: Povlači se više proizvoda popularnog lanca trgovina

Autor: Poslovni.hr/Hina , 06. srpanj 2019. u 14:28
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Povlače se i opozivaju dodatci prehrani – vitamini i dodatci namijenjeni za fitness, bodybuilding i mršavljenje tvrtke Konsar Future Nutrition Inc iz Kanade – koju na hrvatsko tržište stavlja tvrtka Polleo Adria, izvijestili su u subotu iz Ministarstva poljoprivrede.

"Postoji mogućnost da proizvodi nisu u skladu s uredbom Europskog parlamenta i Vijeća o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane", stoji u priopćenju.

Dodatke prehrani na hrvatsko tržište stavlja tvrtka Polleo Adria d.o.o. putem svojeg lanca trgovina Polleo sport.

Na internetskim stranicama tvrtke stoji da Polleo Adria s tržišta povlači sve proizvode robne marke MVP Nutrition proizvođača Konsar Future Nutrition.

"Razlog povlačenja su nehigijenski uvjeti proizvodnje, pa postoji mogućnost kontaminacije proizvoda. Zbog nedostatka dobre proizvođačke prakse (GMP), svi proizvodi tvrtke Konsar Future Nutrition upitne su kvalitete i predstavljaju rizik po zdravlje potrošača.

Primite naše isprike za navedeno povlačenje. Vjerujemo da prihvaćate da je ovo povlačenje samo dokaz striktnih kontrola, a primjena nužnih mjera dokazuje odgovorno poslovanje", ističu iz tvrtke Polleo Adria.

Kupce koji imaju MVP proizvode kupljene u Polleo Sport poslovnicama, pozivaju da ih vrate, uz povrat novca.

Komentari (1)
Pogledajte sve

A što je sa stotinama reklama za “mršavljenje” čija stvarna vrijednost čini se “više prevarom građana nego istinom”!?
Hoće li novine ukloniti te prevarante s internetskih stranica svojih listova?!
Onaj tko stvarno izmisli “stvaran lijek protiv gojaznosti” dobit će Nobelovu nagradu!?
A te kojekakve spofobe “ni porez ne plačaju”? Tko to neželi pohvatati te prevarante!? U ovoj zemlji kao da je “kriminal postao pravilo” a ne slučaj!?

New Report

Close