U Westinu konvencija Hrvatskih izvoznika i Zlatni ključ

Autor: Poslovni dnevnik , 30. lipanj 2022. u 22:00
Predsjednik Hrvatskih izvoznika Darinko Bago obratit će se uvodnim govorom na konvenciji/R. Anić/PIXSELL

Uzvanike će govorima pozdraviti predsjednik Hrvatskih izvoznika Darinko Bago i predsjednik Vlade RH Andrej Plenković.

U zagrebačkom Westinu u ponedjeljak, s početkom u 10 sati, održat će se 17. konvencija Hrvatskih izvoznika. Tom prilikom po 15. put dodjeljivat će se i nagrada Zlatni ključ najboljim hrvatskim izvoznicima u 2021. godini.

Uzvanike će govorima pozdraviti predsjednik Hrvatskih izvoznika Darinko Bago i predsjednik Vlade RH Andrej Plenković, a u panel raspravi na temu “Izazovi izvozne izvrsnosti” predviđeno je sudjelovanje ministra gospodarstva Davora Filipovića, zamjenice guvernera HNB-a Sandre Švaljek, profesorice Ekonomskog fakulteta Marijane Ivanov, predsjednice Uprave Podravke Martine Dalić, predstavnika HEP-a i JANAF-a… Konvencija kojoj je Poslovni dnevnik medijski partner tradicionalno završava usvajanjem Deklaracije Hrvatskih izvoznika.

Na prošlogodišnjoj 16. konvenciji Hrvatskih izvoznika Zlatni ključ za najboljeg velikog izvoznika u 2020. godini pripao je tvrtki Končar – distributivni i specijalni transformatori d. d., najbolji srednji izvoznik bio je uspješni jednorog Infobip d.o.o, dok je softverskoj tvrtki iz Zagreba Axilis d.o.o. pripala nagrada u kategoriji malih i mikro izvoznika.

Za najinovativnijeg izvoznika na prošlogodišnjoj je konvenciji izabrana tvrtka ALTPRO koja se bavi razvojem i proizvodnjom signalno-sigurnosne opreme za željeznička vozila i infrastrukturu.

Komentirajte prvi

New Report

Close