U Slavoniji čak 41 novi slučaj koronavirusa, u Zagrebu 18

Autor: Poslovni.hr , 02. srpanj 2020. u 11:49
Foto: Goran Stanzl / Pixsell

U Karlovačkoj županiji jučer je testirano 60 osoba, od toga 41 osoba u Karlovcu te 19 osoba u Ogulinu.  

Od ukupno 156 uzoraka koji su u zadnja 24 sata testirani na koronavirus u laboratorijima Kliničkog bolničkog centra Osijek i Zavoda za javno zdravstvo OBŽ-a čak 24 je bilo pozitivno, javlja Index.

Osam novopozitivnih osoba je iz Đakova, sedam iz Osijeka, po dvije iz Bilja i Valpova te po jedna iz Jagodnjaka, Kopačeva, Vardarca, Duboševice i Laslova.

Karlovačka županija ima 3 novooboljele osobe, jedna je iz Karlovca, dvije iz Ogulina. Trenutno je na području županije 12 aktivnih slučajeva: osam iz Karlovca, četiri iz Ogulina, jedna iz Slunja koja živi u Zagrebu.

U Karlovačkoj županiji jučer je testirano 60 osoba, od toga 41 osoba u Karlovcu te 19 osoba u Ogulinu.

U Zagrebu je dosad zabilježeno 18 novih slučajeva. Ravnatelj zagrebačkog Zavoda za javno zdravstvo Zvonimir Šostar na HRT-u je kazao kako Zagreb ima trenutno 260 aktivnih slučajeva. “Imamo sve manje pozitivnih iz noćnih klubova, ali ti mladi nisu dali sve svoje kontakte pa ima dosta novih koji su kontakti zaraženih u klubovima. Sada testiramo 400 ljudi dnevno, pozitivnih je 20-ak. A kada je sve buknulo, bilo je ih 40-ak”, rekao je.

Komentirajte prvi

New Report

Close