‘U prvoj godini osigurali smo visoku razinu zadovoljstva RBA Young&Free paketom, a broj korisnika konstantno raste’

Autor: PD VL native tim , 03. travanj 2024. u 22:00
U paketu je i Mastercard ili Visa Classic kreditna kartica, s odličnim limitom/PETAR SANTINI

Igor Car, izvršni direktor Upravljanja segmentima i proizvodima za mass segment u RBA.

Prije točno godinu dana, Raiffeisen banka je mladima od 18 do 27 godina ponudila mogućnost da sasvim besplatno ugovore praktičan RBA Young&Free paket.

Ovaj paket nudi brojne pogodnosti za klijente, bilo da je riječ o studentima ili mladim zaposlenim osobama. Račun, debitna i kreditna kartica, mobilno bankarstvo – baš sve što može zatrebati za samostalan ulazak u svijet financija, i to brzo, besplatno i online.

Zašto je ovaj proizvod sve popularniji među mladima i koje su to sve pogodnosti koje ih čekaju ako ugovore paket, rekao nam je Igor Car, izvršni direktor Upravljanja segmentima i proizvodima za mass segment u RBA.

Bezbrižne godine studiranja i rada

RBA Young&Free se može otvoriti 100 % online i 100 % je besplatan. Klijenti dobivaju tekući račun, debitnu i kreditnu karticu te mobilno bankarstvo bez ikakve naknade.

Koliko je korisnika RBA Young&Free paketa u prvih godinu dana postojanja i jeste li ispunili svoja očekivanja?
Prvu godišnjicu paketa za mlade, za koji smo sigurni da je među najboljima na tržištu, dočekali smo iznimno zadovoljni, slaveći odlične rezultate. Naša posvećenost praćenju potreba klijenata i uvida iz tržišnih istraživanja odrazila se u stvaranju paketa koji precizno odgovara željama naših korisnika, čime smo osigurali njihovu visoku razinu zadovoljstva i lojalnost.

Ponosni smo što broj aktivnih RBA Young&Free paketa iz mjeseca u mjesec raste. RBA Young&Free se može otvoriti 100 % online i 100 % je besplatan za sve između 18 i 27 godina. To im, u financijskom smislu, omogućuje bezbrižnijih devet godina studiranja i rada, odnosno životnog stila koji odaberu. Mi smo tu da ih podržimo u tom, ali i svakom drugom životnom razdoblju.

Koje pogodnosti mladi ostvaruju ugovaranjem ovog paketa?
Pogodnosti su brojne. Da sam sad u tim godinama, ne bih dvojio gdje ću otvoriti tekući račun.

U RBA Young&Free paketu, klijenti dobivaju tekući račun, debitnu karticu i mobilno bankarstvo bez ikakve naknade. Žiro račun više nije potreban za primanje stipendija, plaća i honorara, što je odlična vijest za sve jer je tekući račun već u paketu.

Dodatno, sve naše kartice su beskontaktne, što znači da ih klijenti mogu staviti u mobilne novčanike i još brže i jednostavnije plaćati putem RaiPay ili Apple Pay aplikacija. Također, u paketu je i Mastercard ili Visa Classic kreditna kartica po izboru, s odličnim limitom, neovisno o tome studiraju li naši klijenti ili rade.

500

eura iznosi limit na kartici za studente, a sve kupovine od 40+ eura mogu se dijeliti na 24 rate bez kamata

Koje su prednosti pred drugim sličnim paketima drugih banaka?
Naš paket, udružen s najboljim mogućim korisničkim iskustvom, čini idealnu kombinaciju. Osim svega nabrojanog, imamo i program “Prijatelji po računu”, pa mladi, osim što su im naše usluge sasvim besplatne, još mogu dobiti nagradu.

Kad otvore paket, naši klijenti trebaju pronaći prijatelja koji je već RBA klijent. Sve što taj prijatelj treba napraviti jest poslati im aktivacijski kôd. Nakon toga, novi klijenti ispunjavaju online Prijavnicu. Kad sve ispune i pošalju, trebaju napraviti prvu isplatnu transakciju s RBA računa.

To znači da trebaju podići novac na bankomatu, platiti RBA karticom ili mojaRBA aplikacijom. Nakon toga, i novi klijent i osoba koja je poslala kôd dobivaju po 50 eura na tekućem računu. Također, kad naši novi mladi korisnici dobiju svoj kôd i preporuče RBA drugima, dobivaju dodatnih 50 eura.

Također, ugovaranjem kreditne kartice automatski se postaje članom našeg nagradnog programa Zlatna RBICA. Korištenjem bilo koje RBA debitne ili kreditne kartice, članovi mogu sakupljati bodove prilikom svake kupovine na prodajnim mjestima unutar zemlje i inozemstva, kao i pri online plaćanju robe i usluga, uključujući i transakcije na rate. Sakupljeni bodovi mogu se zamijeniti za eure, koje je potom moguće potrošiti kod svih RBA partnera.

Postoje li neke razlike za studente ili zaposlene?
Nema razlika u uvjetima. Oni su za sve isti. Razlika je samo u načinu dobivanja kreditne kartice, koju svi mogu zatražiti u poslovnici. Kako bi dobili limit od 500 EUR, studenti moraju predočiti svoj indeks, a zaposleni mogu imati i veći limit, ovisno o plaći i drugim uvjetima koji se provjeravaju po regularnoj proceduri.

Uz kreditnu karticu, RBA je omogućila da svaku kupovinu iznad 40 eura, bilo da je obavljena na fizičkom prodajnom mjestu ili online, u zemlji ili inozemstvu, mogu podijeliti na do 24 rate s 0 % kamate. Podjela na rate može se obaviti u trenutku kupnje na RBA prodajnim mjestima, ali i naknadno putem mojaRBA mobilnog bankarstva ili pozivom u naš kontakt centar, što itekako olakšava studentski i zaposleni život.

Što kad korisnik navrši 27 godina?
Nakon 27. rođendana, vrijeme je za još ozbiljniji ulazak u svijet odraslih, što znači da usluge iz paketa ostaju iste, ali se pojedinačno naplaćuju. Ovisno o životnim potrebama, poput pomoći u kući, pomoći na cesti, dodatnog zdravstvenog osiguranja, prekoračenja po tekućem računu, popusta na on-line plaćanja i sličnih pogodnosti, na raspolaganju su i naši drugi paketi, poput RBA Start&Go, RBA Full&Cool ili neki od naših Premium paketa u kojima se dodatno dobivaju usluge poput financijskog planiranja, investicijskog savjetovanja i raznih drugih usluga.

Komentirajte prvi

New Report

Close