U nekoliko sati prodano 8.000 karata za turistički vlak prema Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 12. lipanj 2020. u 17:33
FOTO: GettyImages

U četvrtak navečer u večernjim satima u prodaju su puštene karte za vlak koji će češke i slovačke turiste dovoditi u Rijeku. Kako su danas priopćili iz kompanije RegioJet, dosad je prodano čak 8000 karata.

Navode kako se cijene karata kreću od 22 eura za sjedeća mjesta te od 30 eura za mjesto u spavaćem vagonu. Cijena uključuje rezervaciju, kavu, doručak i besplatni WIFI, piše Index.

“Nikada prije karte nisu bile toliko jeftine. Želimo da si svi mogu priuštiti putovanje na odmor u Hrvatskoj u ovim teškim vremenima”, rekla je Ivana Kašicka, direktorica RegioJeta.

Prvi vlak kreće 30. lipnja i prometovat će do 26. rujna triput tjedno. Utorkom, petkom i nedjeljom vlak će prometovati iz Češke, preko Slovačke i Mađarske, dok će srijedom, subotom i ponedjeljkom biti povratak iz Rijeke i Ljubljane.

Kako navode iz RegioJeta, vlak je odlična prilika i za Hrvate da posjete Prag, Brno ili Bratislavu.

Također, bit će, kako navode, sjajno rješenje za Austrijance koji žele na odmor u Hrvatsku jer mogu autobusom Regiojeta doći od Beča do Bratislave, kao i Nijemce iz okolice Dresdena koji mogu do Praga pa onda vlakom za Hrvatsku.

Kako navode u kompaniji, iz Rijeke će autobusima RegioJeta putnici biti prebacivani u neke od sljedećih destinacija: Opatija, Rabac, Medulin, Pula, Rovinj, Poreč, Novigrad, Malinska, Šilo, Vrbnik, Krk, Baška, Crikvenica, Novi Vinodolski, Zadar, Sukošan, Biograd, Pakoštane, Omiš, Brela, Baška Voda, Makarska, Podgora, Podaca, Gradac, Šibenik, Primošten, Trogir i Split.

RegioJet navodi da će karta za autobus biti do 12 eura najviše, ovisno o destinaciji.

Komentari (1)
Pogledajte sve

cool

New Report

Close