U Holdingu pokazao što može i još naučio

Autor: Ivan Tominac , 29. siječanj 2020. u 22:00
Student Ivan Taradi bio na praksi u putničkoj agenciji Holdingove podružnice/ Marko PrpiĆ/PIXSELL

Zadovoljni smo angažmanom studenta i njegovom motivacijom, kažu u Nazoru.

Zagrebački holding se uključio u projekt Iskustvo zlata vrijedi putem podružnice Vladimir Nazor, a glavni cilj bio je pomoći studentima s invaliditetom tako da ih se kroz upoznavanje s vrstom posla i procesima kojima se bave pokušavaju naučiti novim vještinama, motivirati te biti dio praktičnog usavršavanja da bi lakše našli posao. Student Filozofskog fakulteta Ivan Taradi praksu u sklopu projekta proveo je u putničkoj agenciji u sklopu Nazora, čija je glavna djelatnost organizacija programa i putovanja za djecu i mlade.

Kako kažu iz Zagrebačkog holdinga, Nazor se drži načela da djeci treba omogućiti pravo na bezbrižan odmor, radosne slobodne trenutke i mogućnost druženja. Svi programi su odlični za uključivanje u društveni život skupine, upućivanje jednih na druge, oslobađanje kreativnosti i poziv na akciju. “Veliko je zadovoljstvo raditi posao koji djeci pomaže u razvijanju osjećaja samostalnosti, socijalnih vještina i odgovornosti prema sebi, drugima i okolišu”, rekli su u Nazoru.

Taradi se na projekt Iskustvo zlata vrijedi prijavio kako bi se još bolje upoznao s realnim poslovnim okruženjem, a s ovogodišnjeg sudjelovanja donosi nova znanja i vještine. Praksa u putničkoj agenciji ispunila mu je očekivanja, a stečena znanja želi i dalje nadograđivati. “Dobio sam uvid u konkretno obavljanje posla u putničkoj agenciji. Primjerice, vidio sam kako se rade paket-aranžmani za grupna i individualna putovanja, a istaknuo bih stjecanje uvida u organizaciju putovanja na temelju paket-aranžmana”, objasnio je Taradi.

Iako su osobe s invaliditetom ponekad, nažalost, predmet diskriminacije, u Holdingu ističu kako u radnom okruženju ostvaruju ravnopravne uvjete i pozitivnu klimu za sve zaposlenike. Stoga i ističu zadovoljstvo angažmanom ovogodišnjeg praktikanta. Taradi je pokazao veliku motivaciju i svakodnevno sudjelovao u zadacima.  “Zadovoljni smo angažmanom studenta koji je strpljivo pratio sve radne zadatke koje smo obavljali te i sam sudjelovao.

Smatramo da smo pružili priliku za upoznavanje s poslovanjem agencije kako dio izgradnje njegovih vještina u turističkoj djelatnosti. Stvoreno je lijepo i pozitivno okruženje koje gradi iskustvo i pomaže u motivaciji za rad. Njegova zahvalnost na kraju nam je pružila veliko zadovoljstvo što smo mogli biti dio hvalevrijednog projekta”, dodali su iz Nazora. U toj podružnicu surađuju s udrugama koje rade s osobama s posebnim potrebama i invaliditetom, a koje dolaze ljetovati na lokacije iz njihove ponude gdje provode i vlastite programe. “Otvoreni smo za daljnju suradnju i pomoć u edukaciji osobama s invaliditetom te njihovo lakše uvođenje na tržište rada”, zaključili su iz Nazora.

Komentirajte prvi

New Report

Close