U Dubrovniku će se snimati nova sezona popularne serije

Autor: Poslovni.hr , 26. siječanj 2022. u 09:00
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Statisti su već bili traženi.

Dubrovnik će biti kulisa za još jednu megapopularnu seriju. Dnevnik Nove TV doznaje – snimat će se nova sezona serije Jack Ryan. Zvijezda tog akcijskog trilera je John Krasinski, a snimanje u gradu pod Srđem počinje idući mjesec. ”Sigurno ima koristi. Da nije bilo Igre prijestolja, ne bi u ove dvije godine bilo turista u Dubrovniku u vrijeme koronavirusa. Još dan danas Koreanke pitaju kad skidate kulise”, kazao je Ante.

Skalini jezuita postali su još popularniji nakon što su se pojavili u jednoj američkoj seriji. Dubrovnik sada očekuje još jednu veliku produkciju. ”Prema informacijama iz Grada Dubrovnika, na tom projektu sudjelovat će oko 300 ljudi’‘, doznao je reporter Dnevnika Nove TV Mario Jurič.

Statisti su već bili traženi. No, snimanja nekima nisu po volji. ”Dođu, naprave kaos i ostaje pitanje koliko to nama odgovara, nije sve u novcu! Je li poruka jasna?”, napominje turistički vodič Ranko Bautović.

O svim drugim detaljima vlada zavjet šutnje i u gradskoj upravi, američko-hrvatskoj produkcijskoj kući, kao i HAVC-u. Robin Hood, Igre Prijestolja, Ratovi zvijezda donijeli su Dubrovniku dodatnu slavu.

Komentirajte prvi

New Report

Close