U Bjelovaru se nastavlja projekt pružanja socijalnih usluga u zajednici

Autor: Poslovni.hr , 19. siječanj 2016. u 15:35
Izvor: Grad Bjelovar

Projektom je djeci s teškoćama omogućena usluga individualnog rada u obitelji (patronaža) i radionice radno-okupacijske terapije.

Predstavnici Grada Bjelovara, Udruge tjelesnih invalida Bjelovar i Udruge „Bjelovarski leptirići“ održali su u ponedjeljak, 11. siječnja 2016. godine  konferenciju za novinare o nastavku projekta pružanja socijalnih usluga u zajednici.

Naime, prošle je godine proveden projekt Osnaživanje obitelji i djece s teškoćama u razvoju. Projekt je bio sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda i sredstvima Udruge tjelesnih invalida Bjelovar. Projektom je djeci s teškoćama omogućena usluga individualnog rada u obitelji (patronaža) i radionice radno-okupacijske terapije.

Kako bi se osigurao nastavak ovih potrebnih socijalnih usluga za dvadesetak djece, Udruga roditelja djece s teškoćama „Bjelovarski leptirići“ osigurali su 50 tisuća kuna, a Grad Bjelovar će u 2016. godini iz svog proračuna izdvojiti oko 30 tisuća kuna, rekla je zamjenica gradonačelnika za društvene djelatnosti Lidija Novosel.

Komentirajte prvi

Partneri

Partner
Partner
Partner

New Report

Close