Treći put od travnja prodaju turističke objekte na moru

Autor: Marija Crnjak , 04. siječanj 2021. u 08:00
Zagrebački holding najviše traži za kompleks u Dugoj Uvali - 184 milijuna kuna

Rok za predaju ponuda, uz iznos veći od početne cijene iz natječaja, sad je 1. ožujak.

Ukupno oko 223 miljuna kuna bez PDV-a vrijedan je natječaj za prodaju šest turističkih nekretnina i odmarališta na Jadranu, kojeg je zadnjeg dana 2020. objavio Zagrebački holding, treći put od proljeća.

Radi se o objektima u Dugoj Uvali, Krku, Velom Lošinju, Skradinu i Skradu, koji su prvi puta oglašeni u travnju, usred prvog lockdowna zbog pandemije, drugi put oglas je objavljen u kolovozu.

Rok za predaju ponuda, uz iznos veći od početne cijene iz natječaja, sad je 1. ožujak, a ponude ako ih bude otvarat će se 5. ožujka javno, navodi se u zadnjem natječaju.

Cijene nekretnina su jednake kao u travnju. Najveći iznos od 184 milijuna kuna Holding traži za Kompleks Duga Uvala, hostel i kamp na 311 tisuća četvornih metara zemljišta.

U sklopu kompleksa je i samostojeći smještajni objekt, hostel, restoran, autokamp, igrališta i park, a smještajni objekt ima dvije etaže sa 170 ležajeva, uz kamp s 27 parcela.

Tu su i tri sportska terena, polivalentna igrališta. Za Hostel Loda u Skradinu početna cijena je 8,1 milijun kuna, Hostel Jelen u Skradu košta 2,8 milijuna bez PDV-a, na Lošinju se prodaju Vile Šimunić i Matilda za ukupno 22,5 milijuna kuna, a hostel Halugice u Punatu procijenjen je na 7 milijuna kuna.

Komentirajte prvi

New Report

Close