Tražite posao? Ovaj tjedan zapošljavaju Zmajska pivovara, CCC, Valamar, Strabag, Croatia Airlines

Autor: Poslovni.hr , 18. veljača 2020. u 14:40
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr. 

CCC Hrvatska d.o.o. zapošljava poslovođu prodavaonice (m/ž). Mjesto rada je Požega. Potrebna je srednja stručna sprema trgovačkog, komercijalnog ili ekonomskog usmjerenja, odlične komunikacijske i organizacijske vještine, dinamičnost, fleksibilnost, proaktivnost i usmjerenost na potrebe kupaca. Poželjno je iskustvo.Prijave su otvorene do 25.2. Aplicirajte putem linka.

Zmajska Pivovara d.o.o. traži prodajnog predstavnika (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 25.2. Uvjeti za rad su završena srednja škola, minimalno trogodišnje iskustvo rada u prodaji, poznavanje craft pivarstva i spremnost na daljnje učenje, vozačka dozvola B kategorije, a poželjno je i posjedovanje C kategorije (ili spremnost na polaganje C kategorije), sposobnost i spremnost na podizanje tereta do 35 kg. Prijavite se.

Croatia Airlines d.d. traži novo pojačanje: kabinsko osoblje (m/ž), HR Generalist (m/ž) i specijalist informacijskih sustava (m/ž). Prijave su otvorene do 27.2. Poslodavac nudi rad u međunarodnom okruženju i povoljnije zrakoplovne karte. Provjerite detalje i prijavite se ovdje.

Valamar zapošljava suradnika za odnose s gostima (m/ž). Lokacije rada su: Poreč, Rovinj, otok Krk, otok Rab, Dubrovnik, Makarska. Glavne odgovornosti su svakodnevna komunikacija s gostima putem osobnog kontakta na guest relations pultu, putem telefona, e-maila ili chata s ciljem osiguranja, kvalitete usluge i zadovoljstva gostiju i ostalo. Prednost donosi ekonomsko ili hotelijersko usmjerenje te je potrebno minimalno 2 godine iskustva na sličnim poslovima u uslužnim djelatnostima, kao i vrlo dobro poznavanje najmanje dva svjetska jezika u govoru i pismu. Prijavite se najkasnije do 15.3.

Violeta zapošljava na poziciji unapređivač prodaje / terenski komercijalist (m/ž) za Rijeku i okolicu. Rok prijave je 25.2. Očekuje se srednja školska sprema ekonomskog ili komercijalnog smjera, važeća vozačka dozvola B kategorije. Prednost donosi određeno radno iskustvo na istom poslu ili na sličnim poslovima u trgovini ili prodajnim centrima. Aplicirajte.

Scania traži koordinatora asistencije (m/ž). Lokacija rada je Zageb, Lučko, a prijaviti se možete do 1.3. Glavni su zadaci pomoć strankama na daljinu kod tehničkih problema, prijem poziva i kontaktiranje stranaka, obrada i registracija te po potrebi analitika kvarova i ostalo. Traži se odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu, odlično poznavanje MS Office-a, dobre komunikacijske vještine. Prijavite se ovdje.

Stanić zapošljava vozača/ prodavača (m/ž) i komercijalista za prodaju sladoleda (m/ž). Lokacije rada su: Pula, Rijeka, Split, Zadar, Dubrovnik. Prijavite se najkasnije do 28.2. Za poslove je potrebna srednja stručna sprema i minimalno dvogodišnje iskustvo rada na sličnim ili istim poslovima. Aplicirajte.

Tvrtka pwc zapošljava na pozicijama Digital Identity Senior Consultant (m/ž) i pripravnika u reviziji (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Potrebno je relevatno iskustvo u poslu za koji se prijavljujete, a poslodavac nudi stalno i raznovrsno učenje u učionici i na terenu te priliku da se razvijate i osobno i profesionalno. Prijavite se ovdje.

Europa 92 d.o.o. u potrazi je za voditeljem poslovnice (m/ž) u Zagrebu, Rijeci, Puli i Splitu te Production and Sourcing Manager (m/ž) za Svetu Nedjelju. Prijave su otvorene do 12.3. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, orijentiranost na prodaju, poznavanje rada na računalu, profesionalnost i motiviranost. Svi zainteresirani, prijavite se putem linka.

Strabag je u potrazi za novim radnim snagama: stručnjak zaštite na radu – pripravnik (m/ž) i djelatnik za ispomoć u odjelu kalkulacija (m/ž) u Zagrebu te poslovođa – pripravnik (m/ž) i psolovođa gradilišta (m/ž) za Dalmaciju. Aplicirajte.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 

Komentirajte prvi

New Report

Close