Traži se najbolji radnik: Nagrada iznosi 40.000 kuna

Autor: Suzana Varošanec , 01. listopad 2018. u 12:46
Foto: Getty Images

Rok za zaprimanje prijava je 15. listopada.

Tvrtka Mazars Cinotti potpisuje se na hvale vrijednu akciju na razini Hrvatske u sklopu svog novog projekta kojim traže naj radnika.

Pobjednik će biti izabran na temelju upravo objavljenog poziva za sudjelovanje u projektu "Mali svjetionik za velike ljude". Pozvani su svi, što znači da direktori i vlasnici poduzeća mogu sudjelovati kroz davanje potpore svojim djelatnicima, neki se mogu sami prijaviti, a drugi mogu prijaviti članove obitelji ili kolege, navode.

Rok za zaprimanje prijava je 15. listopada.

Iz tvrtke još poručuju da je cilj ovog projekta nagraditi naj radnika. Uz nagradu dr. Dražen Glavaš koja nosi ime tog istaknutog kršćanskog intelektualaca koji je bio glavni organizator The Global Leadership Summita u Hrvatskoj, pobjednik će primiti i novčanu nagradu u iznosu od 40.000 kuna.
"Ono što tražimo su Vaše priče o kolegama, obitelji i prijateljima, koje nam pokazuju zašto Vi mislite da ta osoba dobro utječe na zajednicu, zašto predstavlja dodanu vrijednost za poduzeće u kojem radi, zašto Vama uljepšava dan", iznose iz ove tvrtke.

Pojedinosti ovog poziva prezentirane su na njihovoj web stranici gdje se nalazi i prijava za sudjelovanje, ali i informacija vezana uz jedno ograničenje; naime, ova osoba ne bi smjela biti pripadnik srednjeg ili višeg menadžmenta.

Kad je riječ o tome što je prevagnulo da pokrenu ovaj projekt, kažu da je on rukovođen jednostavnom idejom: pokrenuti drugu perspektivu razmišljanja, za što je nadahnuće stiglo iz pogleda na naše društvo.

"Čini nam se da postoji veliki broj projekata koji se fokusiraju na nagrađivanje poduzeća ili radnika radi ostvarivanja profita. Za razliku od njih, ovaj projekt odlučio se usredotočiti na vrijednosti zaposlenika. U potrazi smo za pojedincima koji su jednostavnim gestama, radom, poštenjem i lojalnošću pozitivno utjecali na svijet oko sebe, ali i kolege, podređene i nadređene, kupce.
Želimo skrenuti pozornost na sve djelatnike, bez obzira na njihov staž i branšu, koji se u svakodnevnom poslu posebno trude. Želimo pokazati da cijenimo zaposlenike i prave vrijednosti i novčano nagraditi barem jednu osobu koja je svojim trudom dirnula druge", stoji u njihovoj informaciji u kojoj skreću pozornost i na simboliku ovog projekta u vidu činjeniei "da je dr. Dražen Glavaš tijekom svoga života promicao vrijednosti koje promiče ovaj projekt u poslovnom i privatnom životu".

Komentirajte prvi

New Report

Close