Todorić: Teško živim, prijatelji mi olakšavaju život

Autor: VLM , 01. veljača 2019. u 16:40
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Smatra da je najveću hrvatsku kompaniju uništila politika, a ne loša ekonomska politika.

Dvorac na Šestinama već duže vrijeme rezerviran je za obitelj Todorić. U svoj nemali dom odlučio je primiti televizijsku ekipu iz Slovenije i s njima prokomentirati kupovinu Mercatora od strane posrnulog Agrokora kao i svoje viđenje propasti istog.

Odmah na početku naglasio je da nitko ne voli Mercator kao on te iskreno vjeruje da je preuzimanje Mercatora bilo uspješno za tu slovensku tvrtku čime joj je dao temelje za budući razvoj. 

Na pitanje misli li da bi Agrokor preživio da nije kupio Mercator odgovara da "Svi stalno govore o nekakvim dugovima, ali Agrokor nikad nije imao velike dugove. Mislim, bili su veliki, ali nisu bili neizdrživi"

Smatra da je najveću hrvatsku kompaniju uništila politika, a ne loša ekonomska politika.

Na pitanja o životu nakon bijega u London i povratka u Hrvatska govori – Nije mi lako, ovisan sam o pomoći prijatelja – dodavši da su mu upravo oni pomogli skupiti jamčevinu. Govori da ima troškove s kojima nije lako živjeti.

Iako živi u dvorcu od 55 000 kvadratnih metara opravdava se da – Posjed dijele četiri obitelji. Ovo je moja jedina nekretnina. Moj dio vrijedi oko šest milijuna eura. Ne kažem da to nije puno, ali bio sam najbogatiji čovjek na području gdje živi 200 milijuna ljudi –

Za pitanje pozadine sudskih postupaka odgovorio je da premijer i hrvatska vlada stoje iza toga. Najavio je i ulazak u politiku.

– Osnovat ćemo novu stranku. Vjerujem da ćemo pobijediti i osvojiti parlamentarnu većinu –

U pet dana Todorić sakupio milijun eura i izlazi iz Remetinca

Komentari (4)
Pogledajte sve

Gospodine Ivica svima je tesko danas u Hrvatskoj,ali poslije kise uvijek dolazi Sunce. Opet cete vi izgradit svoje carstvo i kompanije poput Jamnice,Zvijezde,Belja,Leda s tim da ce ovaj put bit mnogo lakse. Djeca su danas odrasla i necete im trebat uzimat od usta.

Hoće reći da od K+ ode sve u minus…”Svi stalno govore o nekakvim dugovima, ali Agrokor nikad nije imao velike dugove. Mislim, bili su veliki, ali nisu bili neizdrživi” muahahahaha

Do jucer si živio kao mali bog. Boli me ona stvar sto ti je danas teško. Sve se vraća sve se plaća. Pokrij se ušima i pusti biologiju da radi svoje.

New Report

Close