Talijanski brend restorana Old Wild West ušao na hrvatsko tržište

Autor: Poslovni.hr , 17. veljača 2016. u 12:45
Foto: Old Wild West

Hrvatska kao destinacija ima puno potencijala za razvoj u budućnosti i mi u njemu svakako želimo sudjelovati.

Talijanski lider u sektoru tematski uređenih restorana, s uslugom za stolom, smještenih u šoping centrima, kompanija Cigierre, otvorila je prvi restoran Old Wild West u Arena Centru u Zagrebu. Restoran se prostire na 600m2 te raspolaže s 300 unutarnjih i vanjskih sjedećih mjesta te zapošljava 35 osoba.

Kompanija Cigierre koja je uz Old Wild West, vlasnik još četiri različita formata, uz novootvoreni zagrebački restoran broji više od 180 restorana u Italiji te po jedan u Savjetnik za internacionalni razvoj brenda Old Wild West, Fabio Zanet ovom je prilikom istaknuo: "Kao što možete primijetiti prema našem prisustvu u drugim zemljama, izvan Italije se širimo samo u onim zemljama u kojima vidimo potencijal da doprinesemo raznovrsnosti ponude prisutne na tržištu.

Hrvatska kao destinacija ima puno potencijala za razvoj u budućnosti i mi u njemu svakako želimo sudjelovati. Upravo zato planiramo otvaranje novih restorana u Zagrebu, ali i ostatku Hrvatske u narednom vremenskom periodu". Restorani OWW su uređeni poput pravih atrakcija; obroci se konzumiraju u karavanama, indijanskim šatorima, rudniku, uredu Georga Washingtona. Idealno su mjesto za obitelji, mlade osobe i sve one koji izlazak u kino žele upotpuniti večerom.

Posebno privlače poslovne ljude u vrijeme ručka radi brze i kvalitetne usluge. "Arena Centar se i do sad isticao na tržištu s definitivno najboljom ponudom kafića i restorana, no otvaranjem restorana Old Wild West naša ponuda se podigla na još višu razinu te smo na tržištu postavili iznimno visoki standard.

Najveću korist od toga će imati naši posjetitelji. Bilo da su u Arena Centar došli zbog shoppinga, zabave, druženja ili svega zajedno, njihov boravak u Arena Centru od sad će biti još ugodni i bogatiji za jedno zaista iznimno iskustvo koje Old Wild West pruža.", izjavio je Tomislav Dekalić, direktor Arena Centra.

Cigierre Grupa ukupno zapošljava 4000 djelatnika te je dobitnik nagrade CNCC Retailer Award 2015 i prestižne titule  “Retailer of the year”  2013. i 2015. godine za najbolji lanac u sektoru restorana s uslugom za stolom.

Kroz Old Wild West kao steak&burger house hrvatski gosti moći će odabrati hranu iz raznovrsne i bogate ponude hamburgera, specijaliteta tex-mex i argentinskog mesa s roštilja.

Komentirajte prvi

New Report

Close