Sviđa vam se mjesečna plaća od 18.300 kuna? Tvrtka nudi stalno radno mjesto i mogućnost napredovanja

Autor: Poslovni.hr , 05. studeni 2019. u 14:58
Foto: Getty Images

Proaktivnost i pozitivan stav poželjne su kvalitete. Potrebno je poznavanje engleskog jezika.

 

The Old Mill Inn iz Pitlochryja u Škotskoj traži pojačanje na poziciji Hotel Receptionist (m/ž). Dužnosti na radnome mjestu su primanje rezervacija, organiranje prijave i odjave gostiju u i iz hotela, topla dobrodošlica gostima i smještanje gostiju u sobe, ugovaranje rezervacije večera za goste i nekih drugih svečanih događaja, i još puno toga. Očekuje se pružanje gostu tretmana od 5 zvjezdica. Nadgledat ćete serviranje doručka i jutarnje postavljanje stola, ali i pomagati u restoranu prilikom pripremanja ručka.

Proaktivnost i pozitivan stav poželjne su kvalitete. Potrebno je poznavanje engleskog jezika. Ovo je fantastična prilika za pridruživanje nagrađivanom hotelu i restoranu te da postanete dijelom motiviranog međunarodnog tima. 

Plaća ovisi o iskustvu, a nudi se 23.500 funti godišnje, odnosno oko 18.300 kuna mjesečno. Nudi se stalna pozicija, smještaj, mogućnost zapošljavanja para i mogućnost napredovanja kroz nagrađivanu tvrtku.

Za Hotel Recepcionista (m/ž) možete se prijaviti najkasnije do 18.11. Ukoliko vas zanimaju poslovu u turizmu i ugositeljstvu u inozemstvu, prijavite se na posao Chefa (m/ž), konobara (m/ž) ili kuhara (m/ž).

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Komentirajte prvi

New Report

Close