Studij na ZŠEM-u je najbolji temelj svakoj karijeri!

Autor: Sponzorirani članak , 28. siječanj 2013. u 08:00
Foto: ZŠEM

MBA specijalizacija Kvantitativne financije ponovo je uvrštena među 100 najboljih.

MBA specijalizacije Zagrebačke škole ekonomije i managementa uvrštene su među najboljih 10 u Istočnoj Europi prema istraživanju Eduniversala, dok je specijalizacija Upravljanje ljudskim potencijalima čak proglašena najboljom u Istočnoj Europi. MBA specijalizacija Kvantitativne financije ponovo je uvrštena među 100 najboljih takvih specijalizacija na svijetu, dok je ZŠEM već petu godinu uzastopce proglašen najboljom poslovnom školom u Hrvatskoj. 

Imati MBA u današnjem poslovnom svijetu nije više stvar izbora, već pitanje potrebe, pogotovo ako želite napredovati u karijeri. No, koji MBA odabrati, to je već pitanje prestiža i kvalitete. Mnogi odabiru MBA programe u inozemstvu, ne znajući kako pritom postoji MBA program u Hrvatskoj koji je ocijenjen kao jedan od najboljih u Istočnoj Europi, i to daleko ispred nekih MBA-ova koje smo do jučer smatrali standardom kvalitete. U Hrvatskoj postoji MBA koji je uistinu međunarodan, savršeno prilagođen hrvatskom kontekstu, s profesorima koji su vrijedni hrvatski i svjetski stručnjaci s uglednih poslovnih škola u Zapadnoj Europi i Sjedinjenim Američkim državama Državama. U Hrvatskoj postoji MBA program tijekom kojeg imate podršku Career centra – službe čiji je jedini posao pomoći vama u pronalaženju posla.

Naposljetku, u ovakvim turbulentnim gospodarskim vremenima, u što ste spremni uložiti ako niste spremni uložiti u sebe? Zašto prihvatiti kompromise glede svoga stručnog usavršavanja i profesionalnog obrazovanja, a ne težiti najboljem mogućem temelju nastavka svoje karijere? Nemojte zaboraviti, samo na ZŠEM-u ćete imati priliku MBA diplomu steći u Hrvatskoj, a pritom slušati predavanja profesora poput Prashanta Kalea, kojeg je Bloomberg Businessweek uvrstio među deset najboljih profesora poslovne administracije u svijetu. Samo ćete na ZŠEM-u imati prilike svoje vještine oštriti u realističnim poslovnim simulacijama i na raznim projektima. Naposljetku, samo ćete na ZŠEM-u imati prilike sudjelovati na raznim konferencijama i događajima, poput naših Razgovora o Europi, koji privlače najvažnije društvene aktere na ZŠEM, i zbog kojih je ZŠEM postao žarište dijaloga o našoj europskoj budućnosti.

Prijave za Diplomski stručni studij na ZŠEM-u su u tijeku, za dodatne informacije posjetite mba.zsem.hr.

New Report

Close