Policija je objavila rezultate analize bočice iz Rijeke. Bočica je vještačena u Centru za forenzična ispitivanja i vještačenja Ivan Vučetić.
“Nastavno na događaj na području Policijske uprave primorsko-goranske Jednoj osobi pozlilo prilikom konzumacije pića – policijski izvidi u tijeku obavještavamo javnost kako je Centar za forenzična ispitivanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ proveo vještačenja spornih i nespornih uzoraka koja su mu dostavljena temeljem naloga Općinskog državnog odvjetništva u Rijeci.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.POlicija ne zna – da se svi računi / pa i za kupnju kiselina u perilicama čaša u kafićima/
kupuje s PDV.om…gdje god da se kupi , za keš ili virmanom,..?
Pa, onda idite u računovodstvo kafića na nađite račune / pdv/.! i usporedite ih u poreznoj sa računima na ime tvrtke kafića..!…
Pa , kaj Vam sve moramo nacrtati ???
Usporedite analizom sredstva / UGOVORE / DOBAVLJAČA ZA LUŽINE i kiseline tj.sredstva
za održavanje perilica koje EXLUZIVNO I pod strogom kontrolom jer su OTROVNE distribuiraju ovlašteni uvoznici ZA RH.
Poznat mi je rad u kafiću….
Jedino mjesto za JAKE LUŽINE i KISELINE su sredstva koja se koriste za pranje u
PERILICAMA ČAŠA.
CIJENA – ROMERA U DUĆANU ….u plastičnoj čaši je puno manja od
ili slična nabavnoj cijeni ROMERA U STAKLENIM BOČICAMA..
Ali, staklene bočice je teško nabaviti BEZ GAZDE, jer se ROMER kupuje od
veleprodaja na fakture caffe. barova koje kontrolira GAZDA,
Ako je konobar – oprao PRAZNU BOČICU ROMERA u perilici, visina
boce i njen izgled mogao je utjecati na ispiranje mašine tj.
bočica se nije dovoljno isprala prilikom pranja u perilici za čaše..
Te kiseline su tako jake da staklene čaše tako operu da ih ” oglođu” pa čaše
izgledaju da su prljave na gornjem dijelu gdje se pije.
Konobar je u takvu , neispranu bocu nalijao ROMER ili sličan proizvod od JAMNICE …. i na toplom zatvorio metalni čep.
Razlika u cijeni je u korist konobara..ili gazde?
To je moja teorija temeljena na praksi .
NaOH…
Uključite se u raspravu