Stanje u gospodarstvu usporedio s gangrenom

Autor: Poslovni dnevnik , 16. listopad 2012. u 22:00
Radimir Čačić/PXL

Takvo stanje i potreba “bolnih rezova” više se ne mogu ignorirati.

Prvi potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva Radimir Čačić usporedio je u utorak stanje hrvatskog gospodarstva s organizmom zahvaćenim gangrenom, dijabetesom i karcinomom te istaknuo da se takvo stanje i potreba "bolnih rezova" više ne mogu ignorirati.

"Mi smo sad u fazi kad se više ne može glumiti da možemo proći bez bolnih rezova", ustvrdio Čačić. Na pitanje hoće li dodatnih 370 milijuna kuna Brodosplita značajnije utjecati na državne financije, rekao je da je to respektabilan iznos za koji se treba puno raditi i da će utjecaja svakako biti, ali ne značajnog. 

Komentari (2)
Pogledajte sve

Nevjerojato je da Čačić i dalje ne shvaća da upravo ta njihova povećanja cijena struje, plina, PDV-a, najave poreza na imovinu i ti njegovi bolni rezovi i otpuštanja kojima iz dana u dan smanjuje radna mjesta djeluju kataklizmično na gospodarstvo jer ljudi u strahu prestaju trošiti i štede svaku kunu!!! Ništa se više ne kupuje osim minimuma hrane i mlijeko za djecu!

Gangrenozno tkivo je upravo ova nesposobna vlada koja je loše stanje u gospodarstvu zatrla ne do korijena nego ga ja zatukla pod zemlju skupa sa standardom građana, a on – Čačić je elementarna nepogoda za građane i gospodarstvo kako u javnim istupima tako i u potezima koje povlači!

Štovani g. Čačiću,
rezati bilo kakve troškove radi tzv. fiktivno većih prihoda… znaju već odavno i mala djeca u vrtiču… mudrost je stvarat nove i dodatne zaradne te samim time i potrošne vrijednosti… radi minimalnog nastavka svih dosadašnjih postoječih te novih dodatnih konzumnih navika… a zato vas direktno i indirektno plaćaju svi građani lijepe naše RH…

New Report

Close