Srednjoškolci našli i vratili torbu punu novca: “Nagradila sam ih”

Autor: Poslovni.hr , 23. rujan 2020. u 11:39
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

U torbi sam imala mobitel, dokumente i dosta novca”, rekla je žena iz Šibenika još pod dojmom ovog događaja.

Grupica pakračkih srednjoškolaca vratila je izgubljenu torbu s novcem i dokumentima gospođi iz Šibenika koja ovih dana u Pakracu boravi u posjetu prijateljici.

Kako 034portal piše, žene su došle u redakciju kako bi pohvalile nesebičan čin mladih ljudi. Kažu da ih je događaj ugodno iznenadio.

U subotu oko 20 sati Šibenčanka je sa prijateljicama šetala gradom. Zastale su na klupici kako bi odmorile. Nakon nekog vremena nastavile su šetnju. Kada je došla pred zgradu, žena iz Šibenika shvatila je da joj nedostaje torba. Autom su krenule natrag do klupe. Tamo su spazile grupu djece, po njihovoj procjeni srednjoškolce.

“Kad su vidjeli da izlazim iz auta i idem prema njima, jedna djevojka je prišla i predala mi torbu. Rekla je da su se taman uputili na policiju. U torbi sam imala mobitel, dokumente i dosta novca”, rekla je žena iz Šibenika još pod dojmom ovog događaja.

“Tada sam ih malo i nagradila, ali još jednom im zahvaljujem ovim putem, jer bi imala puno problema vratiti se u Šibenik bez dokumenata”, naglasila je.

Komentirajte prvi

New Report

Close