Spojili povoljnu ponudu i potražnju u turizmu kroz Viber grupu

Autor: Marija Crnjak , 27. srpanj 2020. u 22:00
Od početka mjeseca platforma je okupila gotovo 4000 aktera

Članovi grupe slanjem poruka posve besplatno razmjenjuju informacije, ponude te pregovaraju.

U suradnji s Viber zajednicom Croatia Last Minute Deals, u sklopu portala Turističke priče pokrenuta je platforma Last Minute Croatia, koja objedinjuje ponude hotelskog i privatnog smještaja te agencija.

Od početka srpnja platforma je okupila gotovo 4000 iznajmljivača, hotelijera, agencija i putnika koji žele provesti odmor u Hrvatskoj, otkriva Paul Bradbury, koji je zajedno s komunikacijskim konzultantom Krešimirom Macanom sredinom svibnja pokrenuo Viber zajednicu.

“Komunikacija u realnom vremenu putem pametnih telefona danas je postala naša stvarnost te smo upravo tako i došli na ideju Viber zajednice Croatia Last Minute Deals koja turistima i subjektima u turizmu omogućuje izravnu komunikaciju i brzu razmjenu informacija putem jednostavnih poruka.

Članovi grupe slanjem poruka posve besplatno razmjenjuju informacije, ponude te pregovaraju. Zajednica svaki dan raste za nekoliko stotina novih članova, te je bilo logično povezati se i s portalom Turističke priče koji donosi strukturirani pregled domaćih ponuda na jednom mjestu i jednostavnu pretragu“, istaknuo je Bradbury.

„Kroz sinergiju Viber zajednica i portala dodatno pomažemo domaćem turizmu, ljudima koji od njega žive, kako bi se smještajni kapaciteti što bolje popunili, kazao je Goran Rihelj, osnivač i vlasnik portala Turističke priče.

Komentirajte prvi

New Report

Close