Spar zapošljava umirovljenike: Plaćen prijevoz, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost izbora lokacije rada…

Autor: Poslovni.hr/Hina , 18. siječanj 2019. u 12:36
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Zadovoljni smo odazivom umirovljenika koji pokazuju veliki interes, raspituju se kod naših voditelja trgovina, a realiziraju se i prva zapošljavanja“, istaknuo je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska, priopćeno je iz tog trgovačkog lanca.

Pozdravljajući odluku Vlade kojom je proširena mogućnost zapošljavanja umirovljenika uz zadržavanje postojeće mirovine, SPAR Hrvatska pokrenuo je program u kojem umirovljenicima nudi fleksibilno zapošljavanje na četiri sata.

„Uz zadržavanje postojeće mirovine umirovljenicima nudimo dodatne prihode, ugovor o radu na pola radnog vremena na radnom mjestu prodavača-blagajnika, a onima kojima je potrebno osiguravamo i plaćeni prijevoz te mogućnost izbora lokacije rada ovisno o mjestu stanovanja. Uz ove pogodnosti umirovljenicima nudimo i mogućnost izbora fleksibilnog radnog vremena.

Zadovoljni smo odazivom umirovljenika koji pokazuju veliki interes, raspituju se kod naših voditelja trgovina, a realiziraju se i prva zapošljavanja“, istaknuo je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska, priopćeno je iz tog trgovačkog lanca.

Komentari (4)
Pogledajte sve

E moj Spar, nekad ste ljudima davali otkaz jer su pojeli dvije šnite pršuta, a sad bi vam i penzioneri bili dobri…

Pa šta Vlada nije rekla da je spasila 30.000 radnih mjesta u Agrokoru?

Kako onda sad Interšpar traži umirovljenike kao radnu snagu?

gdje su ljudi koje je vlada spasila da ne ostanu bez posla’?

Zašto ne rade?

nakon onih jadnika za 1600 evo i penzića jeftine radne snage

super, kada kreće zapošljavanje u staračkim domovima, nema prijevoza, uvijek ista lokacija, na rasplaganju od 0-24, ministru rada i socijalne skrbi sve čestitke, Hrvatska će u skoro vrijeme postati smoodrživi starački dom

New Report

Close