Spar postavlja zaštitne barijere od plekisglasa u trgovinama

Autor: Poslovni.hr , 21. ožujak 2020. u 10:57
Foto: Nikola Cutuk/PIXSEL

Kako bi dodatno zaštitili svoje djelatnike koji su u bliskom kontaktu s kupcima omogućili smo im i zaštitne maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva.

Od danas se u svim Spar i Interspar trgovinama postupno postavljaju zaštitne barijere od pleksiglasa, kako bi se zaposlenicima koji su u bliskom kontaktu s kupcima omogućila dodatna zaštita, piše Večernji list. Pleksiglas zaštite bit će postavljene na blagajnama, na info pultu te na kioscima. Prve Interspar trgovine u kojima je počelo postavljanje zaštita su u Zagrebu u Arena centru, Garden Mallu i City Centru one East.

– Kako bi dodatno zaštitili svoje djelatnike koji su u bliskom kontaktu s kupcima omogućili smo im i zaštitne maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva. Slijedeći upute Nacionalnog stožera, uveli smo i regulaciju ulaska kupaca u trgovine uz održavanje propisanog razmaka. Također, za sve naše kupce u svim filijalama Spara i Interspara osigurali smo vizualne oznake koje osiguravaju razmak od dva metra, te se redovito dezinficiraju kolica, košare i sve površine u trgovinama – kazali su iz Spara Hrvatska, ističući kako i dalje prate najnovije informacije te su, prema preporukama Kriznog stožera, spremni i na druge potencijalne mjere zaštite.

Komentirajte prvi

New Report

Close