Škunca i Gabrić među 25 laureata na PRO PR Globe Awards

Autor: Mladen Miletić , 21. kolovoz 2023. u 11:19
Dodjela priznanja održat će se u beogradskom hotelu Mona Plaza, domaćinu 21. izdanja međunarodne PRO PR Konferencije/PD

Dobitnici dolaze iz 15 zemalja, a dodjela priznanja održat će se 15. ožujka 2024. u Hotelu Mona Plaza, Beograd.

Robert Škunca, generalni direktor regije Jugoistočne Europe Grayling i Dario Gabrić, voditelj korporativnih komunikacija Erste bank Croatia među 25 su ovogodišnjih laureata PRO PR GLOBE Awards.

Dobitnici dolaze iz 15 zemalja, a dodjela priznanja održat će se 15. ožujka 2024. u Hotelu Mona Plaza, Beograd gdje se održava i 21. izdanje međunarodne PRO PR Konferencije.

Iz regije su priznanja osvojile i četiri predstavnice Srbije Milena Avramović Bjelica (izvršna direktorica i suosnivačica Chapter 4), Jelena Milašinović (komunikacijska menadžerica Beogradske filharmonije), Suzana Miličić (vlasnica Kontakta PR) i Andrea Brbaklić (direktorica FromA Consulting Ltd.), iz Crne Gore: Nina Redžepagić (vlasnica PR agencije OR) i Slađana Radović (voditeljica marketinga, PR-a i korisničkog iskustva Novi Volvox), iz Slovenije: Sabrina Pečelin (PR menadžer u Porsche Slovenija), Alenka Vidic Praprotnik (upravna direktorica o28 komunikacijske grupe) i Blaž Ferenc (direktor korporativnih komunikacija i održivosti u A1 Slovenija i A1 Srbija), iz BiH: Nedžad Džudža (voditelj marketinga i komunikacija, ASA Osiguranje) i Latifa Imamović (voditeljica marketinga Klika), iz Sjeverne Makedonije Ratka Tiricovska (voditeljica odjela marketinga i PR-a Stopanske banke AD Skopje). PRO PR GLOBE Awards jedini je program nagrađivanja pojedinaca, koji svojim radom doprinose boljoj percepciji pozicioniranja profesije odnosa s javnošću na globalnoj, regionalnoj i lokalnoj razini. Fokusiran je na jedince, a ne na projekte.

Priznanje se dodjeluje u sklopu javno dostupnog pravilnika, bivši dobitnici nominiraju buduće a povjerenstvo, koje uključuje bivše dobitnike ovog priznanja te članove organizacijskog odbora, odlučuje o dobitnicima na temelju podataka prikupljenih nakon postupka nominacije.

Komentirajte prvi

New Report

Close