Škoro osniva Političku akademiju, evo kako su je opisali

Autor: Poslovni.hr , 17. rujan 2020. u 08:21
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Predsjednik Političke akademije Domovinskog pokreta Miroslava Škore, kako joj je puni naziv, bit će Milan Vrkljan

U Domovinskom pokretu kažu kako će njihova Politička akademija okupiti ‘najeminentnije političare-svjedoke vremena, ekonomiste, povjesničare, demografe, kao i odabrane predavače iz dijaspore’.

Predsjednik Političke akademije Domovinskog pokreta Miroslava Škore, kako joj je puni naziv, bit će Milan Vrkljan, koji je ujedno i predsjednik Škorina Kluba zastupnika u parlamentu, a odluku o pokretanju škole stranka je donijela, naravno, na sjednici Predsjedništva, donosi Večernji list.

‘Puno puta u posljednjih šest mjeseci na sastancima s našim pristalicama ili članovima otvaralo se pitanje koji svjetonazor, koju ideologiju, koje politike planira provoditi Domovinski pokret kao parlamentarna stranka. Meni je od prvog kontakta s Miroslavom Škorom postalo jasno da moramo biti pokret u punom značenju te riječi, sa široko zastupljenim svim svjetonazorskim razmišljanjima i politikama, od konzervativne, demokršćanske, liberalne do hrvatske svjetonazorske lijevo-socijalne politike’, objasnio je Milan Vrkljan kako će Domovinski pokret ‘kroz snažno domoljublje, istinski nacionalizam i socijalnu osjetljivost ‘voditi politiku u kojoj će se naći i ‘starčevićanci, radićevci i tuđmanovci’.

Komentirajte prvi

New Report

Close