SDP odlučio: Zoran Milanović kandidat za predsjednika

Autor: Poslovni.hr , 14. lipanj 2019. u 09:43
Foto: Davor Puklavec / Pixsell

U ponedjeljak bi se trebala održati sjednica Predsjedništva stranke.

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić već bi idući tjedan, kako neslužbeno doznaje Večernji list, mogao objaviti da će Zoran Milanović biti njihov kandidat za predsjednika države.

U ponedjeljak bi se trebala održati sjednica Predsjedništva stranke, na kojoj će jedna od tema biti upravo predsjednički izbori i na koju Bernardić, kažu naši izvori iz vrha SDP-a, dolazi s rezultatima dviju anketu koje je uže stranačko vodstvo nedavno naručilo, a koje su trebale ispitati raspoloženje članova SDP-a, odnosno raspoloženje SDP-ovih simpatizera prema mogućim predsjedničkim kandidatima.

Kako doznaje Večernji, od više članova vodstva u anketama se našlo čak osam jakih stranačkih imena, a upravo je ime bivšeg premijera i bivšeg stranačkog lidera Zorana Milanovića debelo odskočilo. Navodno je u oba provedena istraživanja dobio više od 50 posto podrške, čime je u golemoj prednosti u odnosu na sve ostale kandidate među kojima su bili i Tonino Picula, Ivo Josipović, Rajko Ostojić, a navodno i Davorko Vidović, Biljana Borzan…

Komentirajte prvi

New Report

Close