Rudan oduševljen rezultatima poručio: ‘Hrvatska je u društvu najuspješnijih zemalja svijeta’

Autor: Poslovni.hr , 03. travanj 2020. u 10:26
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Nakon ovih nevjerojatnih šest tjedana, Hrvatska stoji jako dobro, ali nemojmo se nikako opustiti, poručio je.

Ugledni znanstvenik Igor Rudan na svom je Facebook profilu pohvalio hrvatsku strategiju obrane od koronavirusa i poručio da je njegova druga domovina Velika Britanija sada u teškoj situaciji.

No, oduševljen je onime što je Hrvatska postigla u ovih, kako je rekao, nevjerojatnih šest tjedana epidemije koronavirusa.

“Ovo sam čekao već neko vrijeme: dakle, nakon 6 tjedana otkad je virus prvi puta potvrđen u Hrvatskoj, nalazimo se prema rezultatima obrane u “društvu” najuspješnijih zemalja svijeta, kako to ova slika i prikazuje: uz nas su Singapur, Ujedinjeni Arapski Emirati, Katar, Hong Kong, Novi Zeland i Estonija. Drago mi je da ljudi vide da mi, Hrvati, možemo ne samo biti u finalu svjetskog prvenstva u nogometu, već i među najboljima u zdravstvenoj zaštiti svog stanovništva. Ipak, preduvjet je, naravno, da se stvari daju u ruke ljudima koji nešto ipak i znaju”, napisao je ovaj znanstvenik na Faceboku.

Sve je potkrijepio i brojkama.

Foto: Screenshot

 

 

 

 

 

 

 

 

“Nakon ovih nevjerojatnih šest tjedana, Hrvatska stoji jako dobro, ali nemojmo se nikako opustiti. Jako je puno posla još pred svima nama da smislimo kako se izvući iz ove situacije. No, veseli me da su struka i znanje do sada u Hrvatskoj ovako dobro odradile svoj posao i dali vidljive rezultate, kamo sreće da se na njih oslanjamo i u svemu drugome što radimo”, poručio je Igor Rudan.

Komentirajte prvi

New Report

Close