Rijeka Boat Show okupio stotinu izlagača

Autor: Poslovni dnevnik , 09. listopad 2023. u 20:00
Ove godine će sajam zbog velikog interesa izlagača trajati četiri dana/G. Kovačić/PIXSELL

Ove godine će sajam zbog velikog interesa izlagača trajati četiri dana, a izlagački prostor je proširen.

Sajam nautike Rijeka Boat Show otvoren je u četvrtak na Gatu Karoline Riječke u Rijeci i okupio je gotovo stotinu izlagača, a šest plovila imat će hrvatske premijere.

Ove godine će sajam zbog velikog interesa izlagača trajati četiri dana, a izlagački prostor je proširen. Plovila s hrvatskom premijerom dolaze od proizvođača iz Norveške, Italije i SAD-a.

Uz predstavljanje atraktivnih brendova iz svijeta nautike, plovila hrvatske male brodogradnje izložen je i širok spektar raznolike nautičke opreme.

“Nakon pet godina od kad smo kao nova ekipa preuzeli organizaciju sajma pod nazivom Rijeka Boat Show, moram izraziti zadovoljstvo prepunim Gatom Karoline Riječke”, rekao je direktor Rijeka Boat showa Ivan Črnjarić.

“Govori se o otvaranju Rijeke moru, a uz sve dosadašnje investicije, a posebno one koje se pripremaju, možemo reći da se već definitivno i otvorila”, zaključio je Črnjarić.

Član Uprave ACI-ja Josip Ostrogović istaknuo je da je Rijeka Boat Show u pet godina pet puta povećao broj izlagača.

Uskoro kreće izgradnja ACI marine Rijeka koja će sigurno ucrtati Rijeku na nautičku kartu Europe. “To će biti dodatni poticaj za buduće sajmove Rijeka Boat Show te možemo očekivati daljnji rast sajma”, istaknuo je Ostrogović..

Komentirajte prvi

New Report

Close