Regionalnom suradnjom radit ćemo i živjeti bolje zajedno

Autor: Sabine Usaty , 15. prosinac 2022. u 22:00
Sabine Usaty/PD

Ujedinili smo snage kako bismo ojačali poziciju i bili među top tri igrača u regiji.

Uniqa Hrvatska je u ožujku ove godine zajedno s Uniqa kompanijama u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Bugarskoj započela složen proces transformacije u jednu regiju. Ujedinili smo snage kako bismo ojačali svoju poziciju na tržištima jugoistočne Europe i bili među top tri igrača u regiji.

Regija jugoistočne Europe treća je po veličini grupacija u Uniqa grupi s godišnjom zaračunatom bruto premijom većom od 260 milijuna eura. Postignuti rezultati u prvih osam mjeseci 2022. godine daju nam snažan vjetar u leđa: ostvarili smo snažan dvoznamenkasti rast od 11,6% i izvrsnu tehničku dobit, nadmašujući tržište osiguranja.

Cilj transformacije je pružiti klijentima još bolje i kvalitetnije usluge u skladu s njihovim potrebama, stvarajući organizacije s još većom orijentacijom na klijente, s povećanom efikasnošću na svim tržištima, uz jak fokus na digitalizaciju kompanije i njene ponude, ali i ulaganjem u zajednicu i održivi razvoj.

Želimo se pozicionirati ne samo kao osiguratelj, već kao cjeloživotni partner za gotovo dva milijuna naših retail, korporativnih i bankovnih klijenata, razvijajući moderna rješenja za klijente kroz ulaganje u nove i inovativne tehnologije ali i u najbolje talente u raznolikoj zajednici zaposlenika.

Ove sjajne rezultate ne bismo uspjeli ostvariti bez predanosti naših 1700 zaposlenika koji su naša najveća snaga i koji stvaraju dodatnu vrijednost za naše klijente. Uvjerena sam da ćemo uz snažnu podršku Uniqa grupe i posvećenost svih naših zaposlenika ostvariti naše ambiciozne ciljeve kao jedna regija i jedan tim, imajući uvijek u vidu ono što nam je svima najvažnije: dobrobit naših klijenata.

Pred nama je nova godina, novi izazovi i nove prilike koje ćemo združenim snagama i regionalnom sinergijom znanja i iskustva dobro iskoristiti i ostvariti golem potencijal regije vođeni našim sloganom: Živimo bolje zajedno.

Komentirajte prvi

New Report

Close