RBS se pridružuje Mazarsu

Autor: Mazars Cinotti Consulting , 24. travanj 2015. u 10:50
Foto: Thinkstock

Spajanje s Roever Broenner Susat će omogućiti Mazarsu, već prisutnom u Njemačkoj, jačanje utjecaja u nacionalnom i internacionalnom smislu.

Međunarodna, integrirana i neovisna organizacija Mazars, specijalizirana za poslove revizije, računovodstva, poreznog, pravnog i financijskog savjetovanja, objavila je da je postignut značajan strateški cilj organizacije – spajanje s jednom od najvećih revizorskih kuća u Njemačkoj Roever Broenner Susat.

S gotovo 80 milijuna eura godišnjih prihoda i deset poslovnih lokacija, Roever Broenner Susat se smatra jednim od vodećih poduzeća na području revizije i poreznog savjetovanja u Njemačkoj. Poduzeće ima 54 partnera i 750 zaposlenika.

Spajanje s Roever Broenner Susat će omogućiti Mazarsu, već prisutnom u Njemačkoj, jačanje utjecaja u nacionalnom i internacionalnom smislu, u najsnažnijoj europskoj ekonomiji. U Njemačkoj će ovo strateško spajanje pozicionirati Mazars među prvih 10 u industriji. Novo poduzeće će imati 1000 zaposlenih, uključujući 68 partnera, rasprostranjenih u 12 ureda po cijeloj zemlji.

Mazars, koji broji više od 15.000 zaposlenika diljem cijelog svijeta, je u posljednjih 10 godina udvostručio svoje prihode, dostigavši u 2015. godini prihod od 1,2 milijarde eura. Od sada će Mazars u Njemačkoj činiti gotovo 10% ukupne djelatnosti cijele grupacije.

Mazars je prisutan u 73 zemlje svijeta, uključujući i Hrvatsku 2013. godine kroz Mazars Cinotti društva koja imaju status punopravnog člana te organizacije specijalizirane za područje poreza, revizije, računovodstva te pravnog i poslovnog savjetovanja. Mazars u Hrvatskoj nudi svoje usluge širokom spektru klijenata, od podružnica poduzeća izlistanih na burzi do malih i srednjih poduzeća.

Partner Mazars Cinotti grupacije Kristijan Cinotti smatra da će pripajanje poduzeća Roever Broenner Susat Mazarsu u konačnici pridonijeti i jačanju Mazarsa u Hrvatskoj.

Komentirajte prvi

New Report

Close