Osvojila 100 tisuća kuna: Ranjena u Vukovaru, dvaput učila hodati, sad je najbolji radnik

Autor: Sergej Novosel Vučković , 16. studeni 2020. u 07:10
Mali svjetionik, foto cetkovic

Pobijedila je na natječaju Mali svjetionik za velike ljude, koji treću godinu provode Mazars Hrvatska, Tim kabel, Zaklada Rhema i Udruga Partner.

Ivanka Pole, djelatnica kioska Tiska plus iz Dubrave, ovogodišnja je najbolja radnica Hrvatske i bogatija je za 100.000 kuna u gotovini. Pobijedila je na natječaju Mali svjetionik za velike ljude, koji treću godinu provode Mazars Hrvatska, Tim kabel, Zaklada Rhema i Udruga Partner. Dobila je najviše, 21% glasova stiglih SMS-om i time ponijela nagradu Dr. Dražen Glavaš, po pokojnome profesoru, poduzetniku i kršćanskom intelektualcu.

“Ja ću to potrošiti na obitelj i prijatelje. Ja sam dvaput učila hodati, ranjena sam u Vukovaru… Kad idem na posao sretna i kad idem kući sretna, kad imam mir u sebi, ne treba vam više”, poručila je pobjednica. Zvjezdana Novina Repovečki, zaposlena u Centru za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice, osvojila je drugo mjesto i dobila 10.000 kuna, a trećeplasirani je na natječaju za najboljeg radnika – uzora i primjera marljivosti, kolegijalnosti… Zlatko Miklec iz tvrtke Hrvatski kišobran iz Zaprešića, ponijevši tako 5000 kuna. Svih Top10 kandidata dobilo je i poklon pakete brojnih partnera projekta. Ukupno je bilo prijavljeno 572 radnika. Proglašenje najboljih održano je online.

“Unatoč koroni nismo i nećemo odustati. Borimo se protiv pesimizma i uvjerenja da se poštenim radom ne može uspjeti. Želimo poslati poruku da se pošteni rad isplati, ohrabriti sve i skrenuti pozornost na sve djelatnike bez obzira na staž i branšu, jer kod nas ima puno malih svjetionika”, kaže Kristijan Cinotti iz Mazarsa.

Komentirajte prvi

New Report

Close