U Ogulinu se uskoro otvara najveća i najmodernija tvornica sladoleda – točnije prirodnog, zanatskog sladoleda na svijetu, piše u nedjelju Večernji list.
I to će mjesto ljubitelji te svevremenske delicije itekako htjeti posjetiti jer, kako najavljuju vlasnici, osim što će se u proizvodnoj hali od 4500 četvornih metara ručno proizvoditi 15 tona prirodnog gelata dnevno, bit će to i mjesto gdje će ljubitelji moći gledati kako se priprema ta hladna delicija i degustirati razne okuse te naučiti ponešto o tom poslu.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu