Promjena na čelu: Fonda za obnovu dobio novu šeficu

Autor: Suzana Varošanec , 10. prosinac 2021. u 16:36
Foto: Fond za obnovu

Do izbora novog ravnatelja Fonda za obnovu nakon prihvaćene ostavke Damira Vanđelića, a na temelju javnog natječaja koji će uskoro biti raspisan prema odluci Upravnog vijeća Fonda, na funkciji vršitelja dužnosti ravnatelja Fond će operativno nastaviti voditi Snežana Penović.

Upravno vijeće Fonda za obnovu, na svojoj 10. sjednici održanoj u srijedu, 8. prosinca, donijelo je Odluku o razrješenju dosadašnjeg ravnatelja Fonda Damira Vanđelića i to s danom 10. prosinca 2021., a temeljem Zahtjeva za sporazumnim raskidom Ugovora o radu kojeg je dosadašnji ravnatelj Vanđelić podnio 25. studenog, priopćilo je Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, slijedom čega se u Fondu danas obavlja primopredaja dužnosti.

“Nastavno na ovu, donijeta je i Odluka o imenovanju vršitelja dužnosti ravnatelja Fonda, kojeg će operativno nastaviti voditi Snežana Penović, dosadašnja direktorica Službe za kontrolu izvođenja radova, stručnog nadzora i operativnih koordinatora u samom Fondu. Tako će Penović ovu funkciju obavljati do izbora novog ravnatelja, koji će biti odabran na javnom natječaju, a koji će uskoro biti raspisan temeljem današnje odluke Upravnog vijeća”, navodi isti izvor.

Istovremeno, Upravno vijeće donijelo je i Odluku o poništenju javnog natječaja za imenovanje zamjenika ravnatelja Fonda za obnovu, koju slijedi Odluka o raspisavanju javnog natječaja za imenovanje zamjenika ravnatelja te će se oba natječaja istovremeno odvijati.

Komentirajte prvi

New Report

Close