Promijenila imovinsku karticu: Kuća s okućnicom imala je 134 kvadrata i vrijedila 200.000 kuna, a sad ima 638 i vrijedi 2,2 milijuna

Autor: Poslovni.hr , 28. veljača 2020. u 09:10
Foto: Patrik Macek / Pixsell

Radi se o grešci – rekla je Opačić.

Milanka Opačić ovih je dana nadopunila svoju imovinsku karticu. Nula koja joj je ‘ispala’, kako je sama objašnjavala, kad je upisala da joj je kuća s okućnicom od 134 kvadrata u Dubravi vrijedna 200 tisuća kuna, sad je vraćena, a na početna 134 kvadrata dodan je još pokoji kvadrat.

– Izgleda da je došlo do greške u prijepisu i da je jedna nula ispala. Sada sve provjeravam s povjerenstvom. Ja sam još 2002. godina podigla kredit, kupila zemljište i tu kuću sam izgradila. Nisam je kupila. Procijenjena vrijednost je sada vjerojatno bliže i 200.000 eura jer su takve cijene u tom udaljenom dijelu Zagreba. Prijavit ću i okućnicu u imovinsku karticu jer se ranije prijavljivala samo kuća. Nema tu nikakve želje za skrivanjem imovine, radi se o grešci – rekla je ranije za 24 sata Opačić.

Sad je dodano još 504 kvadrata jer saborska zastupnica Stranke rada i solidarnosti u kartici iz ovog mjeseca prijavila je kuću s okućnicom u Dubravi od 638 kvadrata, koju je procijenila na 2,2 milijuna, a ne više na 200 tisuća kuna.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Gospođa završila ubrzani tečaj za procjenitelja nekretnina.možda otvori agenciju za trgovanje nekretninama.

New Report

Close