Prijave za devetu generaciju Styria:SCOOL Akademije su otvorene 

Autor: Poslovni.hr , 16. rujan 2020. u 09:24
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Prva medijska akademija za studente ponovno otvara svoja vrata i to pozivom na prijave za devetu generaciju polaznika. 

U medijima ne rade samo novinari, već cijela mašinerija kreativaca, entuzijasta i stručnjaka u područjima kao što su marketing, prodaja i native oglašavanje, digitalni razvoj, business development, korisnička podrška… Kroz Styria:SCOOL Akademiju polaznici uče od najboljih predavača u medijskom svijetu, ali i od ostalih polaznika koji sa sobom donose znanja i iskustva iz različitih područja! 

Interaktivna predavanja i kreativne radionice, rad na projektnom zadatku i praksa unutar Styrijinih tvrtki studentima omogućuje da iz prve ruke dožive poslovni svijet u praksi, ali im pruža priliku da se istaknu u područjima koja ih posebno zanimaju!  

Akademija počinje 16.10. i traje sve do sredine prosinca. Predavanja i radionice održavaju vikendima, dok se job shadowing – dio programa koji se odnosi na praktičan rad s mentorima, odvija radnim danima prema dogovoru.  

Sudjelovanje je besplatno za sve polaznike koji se istaknu svojom motivacijom, kreativnošću i sposobnostima kroz selekcijski postupak.  

Prijave za novu generaciju otvorene su do 27.9.. Sve detalji o procesu prijave nalaze se na linku 

Sve o SCOOL Akademiji, iskustvima bivših polaznika i prošlogodišnjih dobitnica stipendija, predavačima i ostale informacije moguće je pronaći na novoj službenoj stranici Styria:SCOOL Akademije. 

Komentirajte prvi

New Report

Close