Prijave su u tijeku, a nagrada za naj radnika iznosi gotovo 30.000 kuna!

Autor: Poslovni.hr , 12. rujan 2018. u 10:14
FOTO: GettyImages

U moru nagrada za najboljeg poduzetnika, najefikasnijeg menadžera, najprofitabilnije poduzeće i ostalih koje se fokusiraju na onaj novčani dio, nekoliko je hrvatskih poduzetnika odlučilo pokrenuti projekt čiji je cilj pronaći i nagraditi ‘najboljeg radnika’.

Pri tome ne misle na njegovu učinkovitost, već isključivo na njegov moral i pozitivan utjecaj koji širi na svoju okolinu. Primarno se radi o osobi koja je svojim primjerom svjetionik drugima – osoba koja je u životu i radu odlučila poštovati načela rada i poštenja, odgovornosti i iskrenosti, zalaganja i dodane vrijednosti prema klijentima i kolegama.

Projekt funkcionira tako da bilo tko može prijaviti osobu koju poznaje i opisati zašto ga se ta osoba posebno dojmila, a komisija će od svih prijava odabrati one najimpresivnije. Komisija je sastavljena od poduzetnika koji dijele vrijednosti koje predstavlja Mali svjetionik, a neki od predstavnika su Kristijan Cinotti, direktor revizorske kuće Mazars Cinotti, Ivan Topčić, direktor Tim Kabela, Dario Šimić, Predsjednik nogometnog sindikata Hrvatske,  Đuro Horvat, vlasnik i direktor tvrtke Tehnix d.o.o., Dr. Sc. Mislav Ante Omazić, profesor na Ekonomskom fakultetu i Petra Sentić kao predstavnica HUP-a.

Zanimljivo je i to što se mogu prijaviti djelatnici svih hrvatskih poduzeća, a isključeni su srednji i viši menadžment. Sva pravila i kriterije, kao i prijavnicu, moguće je pronaći na službenim stranicama (www.malisvjetionik.hr).

Ovu hvalevrijednu akciju prepoznale su velike udruge poput HUP-a, ali i Udruge Partner koja svake godine organizira GLS (Global Leadership Summit), na kojemu će se ove godine održati dodjela nagrade pobjedniku. Nagrada će nositi ime Dr. Dražen Glavaš po profesoru etike koji se zalagao za etično poslovanje.

Prijave su u tijeku i traju do 15.10., a sama dodjela će se održati 10.11.2018. Osim 30.000,00 kuna bruto koje su odlučili dati pobjedniku, 1.000,00 kuna će sistemom slučajnog odabira osvojiti i jedan od onih koji su prijavili svoga kolegu ili kolegicu. Organizatori pozivaju sve zainteresirane da posjete stranice i sudjeluju.

Komentirajte prvi

New Report

Close