Predsjednik HOK-a Ranogajec prenio ovlasti na potpredsjednika Pleška

Autor: Objava za medije , 10. travanj 2017. u 14:23
Foto: Press

Predsjednik Hrvatske obrtničke komore (HOK) Dragutin Ranogajec, zbog sudjelovanja u predizbornoj kampanji na lokalnim izborima, na sjednici Upravnog odbora HOK-a održanoj 7. travnja, temeljem Statuta, donio je odluku o prijenosu svojih ovlasti na potpredsjednika HOK-a Davora Pleška od 10. travnja do 10. lipnja 2017.

Naime, predsjednik Ranogajec objavio je kandidaturu za župana Krapinsko-zagorske županije na predstojećim lokalnim izborima, na kojima sudjeluje kao nestranački kandidat na listi Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) i koalicijskih partnera.

„Kandidatura za župana logičan je nastavak mog višegodišnjeg zalaganja za interese obrtnika, promociju njihova rada i stvaranje povoljnijih uvjeta poslovanja.  Želim to stečeno znanje i iskustvo staviti na raspolaganje svim žiteljima Krapinsko-zagorske županije. S obzirom na obveze u predizbornoj kampanji, donio sam odluku da me mijenja moj kolega, potpredsjednik Davor Pleško, koji će umjesto mene voditi HOK .“, istaknuo je Ranogajec. 

Odluku o prijenosu ovlasti na potpredsjednika Pleška podržali su ostali članovi Predsjedništva te Upravni odbor.

Ako Ranogajec osvoji mandat za župana, sukladno Statutu, pristupit će se proceduri donošenja odluke o provedbi prijevremenih izbora za predsjednika Hrvatske obrtničke komore.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close