Predsjednica: Da sam ja na mjestu savjetnika iz grupe Borg, vratila bih novac

Autor: Poslovni.hr/Hina , 23. listopad 2018. u 13:04
Foto: Sanjin Strukić / Pixsell

“Čast je važnija od novca”.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović komentirala je nastavak afere Hotmail i mailove koje je objavila N1 televizija:

"Neka institucije rade posao do kraja. Nažalost, cijela Hotmail afera nije zatvorena. Temeljna razlika između SMS afere prošloga tjedna i Agrokora je da je skupina državnih dužnosnika komunicirala neprimjerenim sredstvima komunikacije oko izrade zakona. Nacionalna sigurnost je bila u pitanju jer se nisu koristile institucije i nisu korištena primjerena sredstava komunikacije", poručila je. 

Ponovila je kako bi, da je na mjestu savjetnika iz grupe Borg, vratila novac jer "čast je važnija od novca".

Ministar uprave Lovro Kuščević  izjavio je pak kako je Agrokor – zatvorena tema.

Ponovio je da je zatvorena tako što su spašeni deseci tisuća radnih mjesta i spriječen kolaps koji je prijetio hrvatskom gospodarstvu.

"Nove mailove, istinite ili lažne, doživljavam kao recikliranje te odavno potrošene i zatvorene teme", rekao je Kuščević je novinarima u Ministarstvu uprave nakon potpisivanja ugovora o dodjeli bespovratnih novčanih sredstava za projekt "e-Poslovanje".

Komentari (1)
Pogledajte sve

KGK lupeta, nije ovdje riječ o časti, nego o kriminalnoj skupini Borg na čelu sa Andrejem Plenkovićem kao vođom te skupine, koja je sama pisala Zakon na temelju kojeg će izvuć 1 milijardu kuna, a da o pogodovanju ruskim bankama i lešinarskim američkim fondovima ne pričamo.

što se tiče poltrona Kuščevića, ne znam koliko je pismen i svijestan što su učinili Hrvatskoj i koliko će novaca koštati državu kada se počnu dizati tužbe svih oštećenih.

U bilo kojok uređenoj državi ovi iz kriminalno lobističke skupine Borg, odavno bi završili iza rešetaka.

New Report

Close