FOTO: Poznati trgovački lanac s Jadrana otvorio trgovinu u Zagrebu

Autor: Marta Duić , 20. svibanj 2021. u 13:01
Foto: Studenac

Poslovnu mrežu po prvi put šire i na kontinentalno tržište.

Studenac, jedan od vodećih maloprodajnhi lanac na Jadranu, nastavlja s rastom i širenjem svojeg poslovanja te prvi put vrata jednog od svojih marketa otvara i u Zagrebu. Otvorenjem prve trgovine, na adresi Kneza Mislava 1, predstavljen je gradski format prodavaonice prilagođene potrebama kupaca u urbanoj sredini. Otvorenja sljedećih prodavaonica u Zagrebu očekuju se do kraja godine.

Dolazak Studenca u glavni hrvatski grad važan je poslovni iskorak u tržišnom pozicioniranju i jačanju Studenca, ne samo kao lidera Jadrana već i jednog od vodećih maloprodajnih lanaca u državi.

„Otvorenja naših prodavaonica u Zagrebu nastavak su naše strategije širenja, bilo da je riječ o organskom rastu ili akvizicijama. Posebno nam je drago što ostvarujemo zacrtane ciljeve zahvaljujući mnogobrojnim unapređenjima i novostima u poslovanju, unatoč ekonomskim izazovima u okruženju. U Zagreb donosimo dašak Jadrana i novu razinu kvalitete usluge koja ide ukorak sa svjetskim FMCG trendovima. Vjerujem da će kupci vrlo brzo prepoznati vrijednost koju predstavljamo, a ta je da smo trgovina susjed, malog formata, ali bogate ponude, te da donosimo sve potrebno na jednome mjestu – na korak do kupaca“, ističe Michal Senczuk, predsjednik Uprave Studenca.

Upravo će naglasak na pogodnostima nadohvat ruke i obogaćena ponuda TO GO, dodao je Senczuk, zasigurno odgovoriti na često užurban životni stil stanovnika glavnoga grada.

Foto: Studenac

Prodavaonice Studenca Zagrepčanima donose mnoge ponude i pogodnosti, među ostalim, i ponudu Samo u Studencu. Naime, Studenac je u travnju predstavio asortiman pomno biranih proizvoda privatnih robnih marki koji je, s oznakom zelene košarice i po atraktivnim cijenama, dostupan samo na policama trgovina tog maloprodajnog trgovačkog lanca. Isto tako, u svim će zagrebačkim trgovinama kupcima biti dostupna obogaćena ponuda TO GO, koja donosi izbor odabranih toplih napitaka i pekarskih proizvoda te odabrani asortiman polugotovih jela s mogućnošću pripreme u prodavaonici.

Inače. Studenac je ranije ove godine nagrađen međunarodnim priznanjima – zlatnom medaljom „Customer’s Friend“ i certifikatom „Posvećeni izvrsnosti“.I u daljnjem poslovanju Studenac će nastaviti ulagati u obogaćivanje svojeg asortimana, usluga i posebnih promotivnih programa radi ispunjavanja potreba svojih kupaca.

Komentirajte prvi

New Report

Close