Jela s roštilja provjereno su omiljena, a u Batak restoranima uz tradicionalna jela s roštilja možete kušati i poznati leskovački roštilj koji redovito oduševljava goste. Svaki će gurman na jelovniku restorana pronaći nešto za sebe, od mazalica, vješalica, mućkalica, ćevapa ili lungića u kajmaku. Kada ih kušate rađa se ljubav. Ako se ne možete odlučiti što biste kušali, odlična je opcija naručiti jednu od dvije plate (plata Batak ili gurmanska plata), koje su mix svega što svakako morate probati u Batku. U ponudi su i vrhunske slastice, koje svakako morate kušati nakon odličnog objeda. Posebnost Batak restorana je u pristupu i načinu na koji pripremaju meso. Njihovi roštilj majstori probranim začinima oplemenjuju 100 % juneće meso koje time dobija poseban primamljiv okus i miris.
Batak restorani nalaze se na šest lokacija, po cijelom gradu. Svaki od restorana priča svoju priču, no imaju jednako ukusnu hranu i domaću atmosferu. Možete ih pronaći na Rudešu, golf terenima, Kvatriću, Savici, u centru Cvjetni i u Sesvetama.