Povlači se proizvod iz IKEA-e, kupcima poručili da ga prestanu koristiti

Autor: Poslovni.hr , 12. siječanj 2023. u 08:33
Foto: Andrew Matthews/PRESS ASSOCIATION

IKEA je izvijestila da povlači određena ogledala zbog pucanja zidnih nosača, a priopćenje prenosimo u cijelosti.

IKEA objavljuje da zbog pucanja zidnih nosača povlači određena LETTAN ogledala radi popravka.

IKEA potiče sve kupce koji posjeduju LETTAN ogledala na koja se odnosi ovo povlačenje da ih prestanu upotrebljavati i besplatno naruče zamjenske zidne nosače.

Sigurnost kupaca polazna je točka u tvrtki IKEA. Stoga objavljujemo da radi popravka povlačimo LETTAN ogledala s oznakom datuma 2105 (GGTT) ili starijim, zbog rizika od pucanja zidnih okova.

FOTO: IKEA

Tvrtka IKEA razvija svoje proizvode uz strogi program procjene rizika i ispitivanja kako bi bila sigurna da će proizvodi zadovoljiti sve primjenjive zakone i norme na tržištima na kojima se prodaju.

Unatoč tomu, saznali smo da neki nosači kojima se LETTAN ogledala pričvršćuju na zidove pucaju. To je pak dovelo do neočekivanih padanja ogledala. Stoga potičemo sve kupce koji posjeduju LETTAN ogledala na koja se odnosi ovo povlačenje da ih prestanu upotrebljavati i besplatno naruče zamjenske zidne okove.

Za naručivanje potrebnog broja zamjenskih nosača s oznakom proizvoda 139298/1 posjeti IKEA.hr ili se obrati tvrtki IKEA na besplatni broj 01/445-5444.

IKEA se ispričava na potencijalnim neugodnostima koje bi moglo uzrokovati ovo povlačenje radi popravka”, objavili su iz IKEA-e.

Komentirajte prvi

New Report

Close