Ponovno se uvodi značajna zračna linija: Zrakoplovi Condora na hrvatskom nebu

Autor: Poslovni.hr , 10. prosinac 2017. u 11:29
Foto: Duško Marušić / Pixsell

Što se očekivanih rezultata tiče, prema našim procjenama ova linija će donijeti novih deset tisuća putnika u idućoj godini.

Iz Zračne luke Rijeka objavljeno je kako njemačka aviokompanija Condor nakon dvije godine, ponovno uvodi linije prema Rijeci. Od iduće godine, zrakoplovi Condora letjet će na liniji između Rijeke i Frankfurta, četvrte najprometnije zračne luke u Europi i glavnog njemačkog »hub« aerodroma s linijama prema gotovo svim postojećim destinacijama u svijetu.

– Ova linija za nas je vrlo značajna, ne samo zbog putnika iz Njemačke koji će dolaziti na odmor, nego upravo zbog veze s aerodromom koji putnicima iz Rijeke nudi mogućnost nastavka putovanja prema praktički bilo kojem odredištu na svim kontinentima. Što se očekivanih rezultata tiče, prema našim procjenama ova linija će nam donijeti novih deset tisuća putnika u idućoj godini – rekao je direktor Zračne luke Tomislav Palalić.

Kako piše Novi list, između Rijeke i Frankfurta zrakoplovi Condora letjet će dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom, od svibnja do listopada, što znači da će riječki aerodrom, uz već najavljene letove Ryanaira utorkom i subotom, imati linije prema Frankfurtu četiri puta tjedno.

Komentirajte prvi

New Report

Close