Poljo-sajam otvara Gospodarski centar u Osijeku

Autor: Poslovni dnevnik , 20. travanj 2023. u 22:00
Investicija je vrijedna 9,5 milijuna eura, a radovi i opremanje završeni su za manje od dvije godine/D. Petrić/PIXSELL

Investicija je vrijedna 9,5 milijuna eura (71,6 milijuna kuna), a radovi i opremanje završeni su za manje od dvije godine od početka izgradnje.

Na adresi Gospodarska zona 10 vrata danas otvara novoizgrađeni Gospodarski centar Osječko-baranjske županije, jedan od strateški najvažnijih centara županije.

Investicija je vrijedna 9,5 milijuna eura (71,6 milijuna kuna), a radovi i opremanje završeni su za manje od dvije godine od početka izgradnje. A impozantni gospodarsko-poslovni kompleks u Slavoniji otvorit će Proljetni sajam na kojem će se predstaviti 170 izlagača iz Hrvatske i inozemstva na više od 2500 metara četvornih metara zatvorenog i 8000 četvornih metara otvorenog izložbenog prostora.

U sklopu trodnevne izložbeno-prodajne manifestacije održat će se i niz popratnih događanja, od zabavnih i promotivnih do stručnih skupova, a proizvode i programa predstavit će niz uglednih tvrtki poput Nexe Grupe, Ancona Grupe, Saponije…

“Osnovni cilj ovog reprezentativnog projekta je razvoj gospodarstva na području naše županije, ali i istoka Hrvatske.

Nakon završetka ove I. faze, planirana je i II. faza u kojoj će se izgraditi poslovni toranj te zatvorene hale, ali već ovaj izgrađeni objekt s gotovo 5.000 m2 zatvorenog prostora pruža priliku organiziranja različitih sajmova i drugih gospodarskih aktivnosti. Osječko-baranjska županija preuzima odgovornost i vođenje ovog objekta”, najavio je početkom godine župan Ivan Anušić.

Komentirajte prvi

New Report

Close