Nastavlja se uspješan projekt u Zagrebu: Poljaci grade i treću zgradu Matrix Office Parka

Autor: Marija Crnjak , 22. ožujak 2022. u 12:20
Novi prostor u Radničkoj će pružiti oko 10.500 kvadrata bruto zakupljive površine/PD

Interes zakupaca je izniman, dovršetak 2. kvartal 2023., objekt će biti novi primjer ‘zelene’ gradnje.

Nakon uspjeha prve dvije zgrade u Matrix Office Parku, poljski developer GTC će izgraditi i treću, te time proširiti svoj uspješni projekt u Zagrebu. Kako javljaju iz kompanije koja je i u vlasništvu zagrebačkog Avenue Mall šoping centra, treća zgrada Matrix C dobila je građevinsku dozvolu i baš kao prethodne dvije pružat će inovativan poslovni prostor uz održavanje visokog ekološkog standarda.

“Iznimno mi je drago što naš hrvatski portfelj raste tako brzo i pokazuje izvanredne rezultate na tržištu srednje i istočne Europe.

Nova zgrada u modernom poslovnom kompleksu poput Matrix Office Parka odlična je prilika za GTC da se dalje širi i postane vodeći u razvoju tržišta nekretnina u Zagrebu kao i u implementiranju suvremenih trendova.

Nova zgrada ujedno je izvrsna prilika da dodatno ojačamo respektabilan odnos s našim zakupcima te im pružimo održiva rješenja, danas nužnija nego ikad, u svakom aspektu života i poslovanja”, rekao je Arn Willems, generalni direktor GTC-a Hrvatska.

Willems

To je prilika da dodatno ojačamo respektabilan odnos s našim zakupcima te im pružimo održiva rješenja nužnija nego ikad u svakom aspektu života i poslovanja.

Prve dvije zgrade Matrix Office Parka koji se nalazi na rubnom dijelu poslovne četvrti Radnička dovršene su 2019. odnosno 2020., a trenutačno nude oko 21.280 četvornih metara prostora.

Novi prostor će pružiti otprilike 10.500 kvadrata bruto zakupljive površine s visokokvalitetnim poslovnim prostorom, maloprodajnim objektima, spremištem za bicikle, ostalim uslugama i sadržajima, a osigurat će i podzemni i nadzemni parking za 250 vozila te izvore napajanja električnih vozila.

Iz GTC-a ističu da su zgrade A i B već dobile LEED Platinum certificate zelene gradnje, čime se proširuje GTC-ov portfelj ‘zelenih’ projekata. Nova zgrada trebala bi postati još jedno održivo poslovno središte za brojne hrvatske i međunarodne zakupce.

Po završetku, Matrix C će dobiti DGNB Gold certifikat. U tvrtki dodaju da Matrix Office Park već privlači mnoge zakupce iz različitih industrija i mnogi među njima žele se dalje proširiti. Završetak zgrade planiran je za drugo tromjesečje 2023. kad se očekuje da će biti spremna za uređenje prostora za zakup.

Komentirajte prvi

New Report

Close