Poliklinika Sveti Rok pod novim vlasnikom u jakoj europskoj mreži

Autor: Marija Crnjak , 02. prosinac 2020. u 22:00
Pavao Šulentić, ravnatelj Svetog Roka i Marijana Pašalić, direktorica operacija tvrtke Affidea Hrvatska

Ova tvrtka djeluje u području radiološke dijagnostike, ambulantnog liječenja i laboratorijskih pretraga, djeluje u 270 centara u 16 europskih zemalja.

U skladu sa svojim ciljem širenja poslovanja, europska zdravstvena ustanova Affidea, koja u Hrvatskoj posluje od 2008., preuzela je zagrebačku polikliniku Sveti Rok koja posluje od iste godine.

“Ovo pripajanje dolazi u vrlo izazovnoj godini za cijeli svijet, i potvrđuje još jednom snagu naše kompanije. U Affidei posvećeni smo svakom koraku u skrbi za naše pacijente.

Primajući u našu obitelj cijenjenu polikliniku Sveti Rok, naša europska mreža postaje snažnija za još jednog člana, što će rezultirati najvišom razinom privatne medicinske skrbi za naše pacijente, kao i za korporativne klijente u Hrvatskoj. Hrvatska tako nastavlja biti značajan generator izvrsnosti na našem poslovnom putu”, izjavioje Giuseppe Recchi, globalni izvršni direktor Affidea Grupe.

Ova tvrtka djeluje u području radiološke dijagnostike, ambulantnog liječenja i laboratorijskih pretraga, djeluje u 270 centara u 16 europskih zemalja, te surađuje s više od 9 tisuća profesionalaca. Tvrtka je u vlasništvu kapitala obitelji Bertarelli, kojim upravlja njihova tvrtka Waypoint Capital.

U Hrvatskoj rade u tri centra u Zagrebu (Affidea Čavka), Splitu (Affidea Kalajžić) i Šibeniku (Affidea Vita). Poliklinika Sveti Rok godišnje obradi oko 30 tisuća pacijenata.

“Želimo osnažiti Affideinu europsku reputaciju prvog izbora pacijenata i liječnika. Tri Affideine klinike u Zagrebu, Splitu i Šibeniku, te Sveti Rok imaju sjajne prakse, protokole i mogućnosti pa ćemo ih međusobno dijeliti, kako bi postigli što višu razinu izvrsnosti,“ kazao je Pavao Šulentić, osnivač i ravnatelj poliklinike Sveti Rok.

Komentirajte prvi

New Report

Close