Plakat domaće nagrađivane agencije izložen na Times Squareu

Autor: Poslovni.hr/Hina , 14. srpanj 2023. u 17:00
Foto: Ilustracija/Pixabay

U proteklih su više od dva desetljeća osvojiliu preko 650 nagrada, postavši jedna od najuglednijih kreativnih agencija u ovome dijelu Europe.

U povodu američkog Dana neovisnosti  na njujorškome Times Squareu postavljena je jednodnevna pop-up izložba s više od stotinu plakata na temu tolerancije, među kojima je bio i plakat zagrebačke agencije Bruketa&Žinić&Grey.

Izložba je postavljena na inicijativu The Tolerance Project Inc. koji poziva dizajnere iz cijeloga svijeta da plakatima ilustriraju svoje viđenje tolerancije te ih izlaže na javnim površinama. Projekt putuje svijetom i do sada je održano preko 140 izložbi u više od 40 zemalja svijeta, izvijestila je u petak agencija Bruketa&Žinić&Grey.

Izložba “Tolerance” dosad je bila postavljena u Dubaiju, Los Angelesu, u Muzeju dizajna u Londonu, u Reykjavíku, Helsinkiju, Torontu, Pekingu, na berlinskom Design Weeku i u Berlinskoj umjetničkoj knjižnici (Kunstbibliothek Berlin), u Madridu te brojnim drugim gradovima.

Plakat, kojega je dizajnirao Davor Bruketa, a nacrtao Domagoj Šokčević, osvojio je ovih dana i zlatnu nagradu međunarodnog natjecanja Graphis Poster.

The Tolerance Project Inc. izložbu su organizirali s AMER_ICAN-om i uz potporu Times Square Alliance i Vesne Cremona.

Bruketa&Žinić&Grey u proteklih su više od dva desetljeća osvojiliu preko 650 nagrada, postavši jedna od najuglednijih kreativnih agencija u ovome dijelu Europe.

Komentirajte prvi

New Report

Close